ATAMAN NOVINARU: Ako platite moju kaznu...
Ergin Ataman, Foto: Starsport©

ZANIMLJIVA KONFERENCIJA

ATAMAN NOVINARU: Ako platite moju kaznu...

Jedva su suzdržao

Objavljeno: 23:28h

Košarkaši Panatinaikosa su savladali ekipu Crvene zvezde u "Štark areni" rezultatom 89:76, a trener grčkog tima Ergin Ataman se obratio na konferenciji za medije.

Sudijski kriterijum je u najmanju ruku bio "sporan", a iskusni stručnjak je imao zanimljiv komentar.

- Ako platite moju kaznu, ja ću o tome da pričam do kraja sezone - nasmejao je Ataman novinare.

Potom je dao kratku analizu meča.

- Naravno, ovo je važna pobeda za nas, da obezbedimo svoju situaciju. Dobro smo kretali loptu, imali smo dobre procente, posebno sa Grigonisom. Dali smo 29 poena u prvoj četvrtini, zadržali smo samopouzdanje, nije lako igrati tako na strani i to ovde. Verujem da osim početka treće četvrtine, kada nismo dali koš tri-četiri minuta, vratili smo se sa Slukasom posle toga, i da smo igrali dobro i unutra i spolja. Imali smo samo deset izgubljenih lopti, to je dobra košarka za nas. Dobro smo koristili Lesora na sviču - rekao je Ataman.

KK Crvena zvezda, KK Panatinaikos, Evroliga
foto: Tamara Trajković

Upitan je o ciljevima i ambicijama.

- Uvek, ako preuzmem jedan tim, imam velike ciljeve. Na početku sam imao velika očekivanja, da budem u dobroj situaciji za plej-of. Sada je teško, igraćemo teške utakmice, svi su na istom nivou, Real je možda bolji od drugih, ali postoji balans. Videćemo šta će se dogoditi sa Panatinaikosom do kraja sezone.

Govorio je i o povređenim igračima.

- Ja bih to pitanje takođe postavio. Igrali smo sa šest igrača, nismo imali puno toga sa klupe, osim Slukasa. Nadam se da će se to promeniti, nedostajali su Kostas i Luka Vildoza. Adetokumba smo koristili na prošlim mečevima, danas nije bio tu, a nadam se da će biti spreman za dalje - istakao je Ataman.

Bonus video:

01:19

Smart posle poraza od PAO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.