Da li Željko Obradović ostaje u Partizanu? Sada je sve kristalno jasno!
Željko Obradović, Foto: Starsport

Razgalio Grobare

Da li Željko Obradović ostaje u Partizanu? Sada je sve kristalno jasno!

Potpis ugovora?

Objavljeno:

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Baskonije rezultatom 87:83 u 30. kolu regularnog dela Evrolige.

Posle meča na redovnoj konferenciji za medije javnosti se obratio trener crno-belih Željko Obradović:

- Moram prvo da istaknem ambijent i navijače! Nikada to nisam doživeo! Znali smo da Baskonija šutira veliki broj trojki. Uspeli smo da ih svedemo na manji broj pokušaja. Hauard je večeras šutnuo samo 11 puta. Imali smo odlične periode igre, ali i loše... Grešili smo u dodavanjima i omogućili im da se vrate u meč. Na sreću na dva razlike, Doužer je uzeo šut i pogodio.

O Realu?

- Igramo protiv šampiona Evrope, pokriveni su na svim pozicijama i na sve to doveli su i sjajnog Kampaca. Imaju pobednički mentatlitet, njihova želja je neverovatna i oni moraju biti promer za sve. Sada nam sledi gledanje videa i analiza, jer nema mnogo vremena za rad u ova dva dana. Moramo da se spremimo i lepo bi bilo da se neko baci na loptu i raskrvari kolena. Navijači to vole i prepoznaju.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport

Obradović je upitan i za novi ugovor sa Partizanom, pošto je pre meča na tabli pokazao navijačima da je potpisao

- Mnoge stvari sam doživeo u karijeri, svuda sam radio, ali ova odanost navijača ja nemam reči. Hvala im do neba za sve! Moramo biti i šampioni u ponašanju. Da se niko ne vređa! Što se mene tiče uradiću sve da ostanem. nije ovde sve idealno, ali nikada ne može biti sve savršeno. El Dorado ne postoji. Nadam se nastavku ove priče i Evrolige. Želimo da predstavljamo Srbiju i ovaj grad. Pogledajte koliko ljudi dolaze sa strane da gledaju Partizan. Svi imaju koristi od toga, cela zemlja!

- Hvala i navijačima jer su se setili Zeka, jer on to i zaslužuje. Desilo se šta se desilo, ali život ide dalje. Bruno, Ponitka, Kaminski ali i svi ostali, bili su odlični. Igrači vole domaći teren i daju najbolje od sebe. Imamo dobar raspored, ali moramo biti skoncentrisani. Moraju da se donose pametne odluke i da se poštuje lopta, insistiram na tome - rekao je Obradović

Bonus video:

00:34

Grobari traže novi ugovor za Obradovića

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.