IVANOVIĆ O GROBARIMA: Ne možemo da igramo kao da smo impresionirani ili uplašeni (FOTO)
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

POHVALIO NAVIJAČE

IVANOVIĆ O GROBARIMA: Ne možemo da igramo kao da smo impresionirani ili uplašeni (FOTO)

Može biti i vrlo teško, ali i vrlo lepo jer to mora da bude inspiracija za bilo kog igrača koji je dobio priliku da igra u takvom ambijentu, kaže Duško

Objavljeno:

Duško Ivanović, trener Baskonije izneo je očekivanja pred meč sa Partizanom koji se igra u 29. kolu Evrolige u utorak od 20.30 u Beogradu.

Tim iz Vitorije slavio u prvom delu sezone protiv crno-belih, a sada ima četiri pobede na pet poslednjih utakmica u elitnom takmičenju.

Duško Ivanović
Duško Ivanovićfoto: Starsport©

Sa druge strane, izabranici Željka Obradovića su na četiri poraza na pet mečeva.

Željko Obradović i Duško Ivanović
Željko Obradović i Duško Ivanovićfoto: Starsport©

- Partizan ima arenu u kojoj navijači čine nešto posebno i vrlo je teško igrati. Može biti i vrlo teško, ali i vrlo lepo jer to mora da bude inspiracija za bilo kog igrača koji je dobio priliku da igra u takvom ambijentu. Problem sa mnogim timovima je što su oni impresionirani kada dođu tamo i pomalo se izgube. Partizan počinje vrlo dobro tamo, sa euforijoim, agresivnošću, krađom lopti, brzo igraju. Imaju dobar pokretač. Navijači su ti koji ih guraju i daju im snagu da igraju bolje. Moji igrači moraju da znaju da su ta publika i atmosfera takođe nešto što može i nama da da snagu. Ne možemo da igramo kao da smo impresionirani ili uplašeni. To je ključ ove utakmice - rekao je Ivanović.

Bonus video:

00:13

Ivanović daje instrukcije

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.