Tragično je NA ŠTA on LIČI!
Pi Džej Doužer i Kevin Panter, Foto: FOTO: Starsport

bruka

Tragično je NA ŠTA on LIČI!

Problem za Partizan

Objavljeno:

Košarkaši Partizana ponovo su doživeli nesrećan poraz na gostovanju u Evroligi, pošto su u petak veče izgubili u Milanu od Olimpije sa 85:83.

Presudio je koš Šabaza Nejpira na pet sekundi do kraja meča, međutim, čini se da su crno-beli ranije zahvaljujući sopstvenim grešaka, poklonili pobedu raštimovanom Milanu.

Pi Džej Doužer
Pi Džej Doužerfoto: Starsport©

Jedan od najgorih igrača na terenu, kao i na prethodnim mečevima bio je Pi Džej Doužer. Amerikanac je u velikom padu formu i to baš u završnici regularnog dela kada se Partizan bori za plej-of Evrolige.

Igra Doužera od meča protiv Monaka na strani gde je ubacio 0 poena, pa preko Virtusa gde je poklanjao lopte iz auta domaćinu, jasan su pokazatelj da je Amerikanac u problemu.

Pi Džej Doužer
Pi Džej Doužerfoto: Starsport

Doužer nije ličio na sebe ni protiv Bajerna, kada je u samoj završnici utakmice umesto da baci pas ka Kaminskom, on odlučio da preskoči centra Partizana i "uvali" loptu Panteru. Ostalo je istorija...

Protiv Efes je ubacio svega pet poena i brzo ušao u problem sa faulovima. Tako je bilo i u Milanu, pošto je već početkom drugog dela napravio treći faul, pa je brzo morao napolje. Preveliki broj driblinga, loša organizacija igre i nedostatak šuta sa poludistance, Doužera i Partizan stavljaju u neugodan položaj u samoj završnici regularnog dela Evrolige.

Pi Džej Doužer
Pi Džej Doužerfoto: Starsport©

Odličan je bio Amerikanac na startu i sredinom tekuće sezone, ali od stare slave se ne živi u sportu... Sada se igra za plasman i trofeje, a Doužer u ovom momentu, ruku na srce, ne zna gde se nalazi.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.