DELIJE NA NOGAMA: Još jedna godina u Zvezdi ili rastanak?
Topić i Teodosić, Foto: Starsport©

čeka se rasplet

DELIJE NA NOGAMA: Još jedna godina u Zvezdi ili rastanak?

Srbina veličaju "preko bare"

Objavljeno:

Crvena zvezda i dalje čeka na povratak mladog plejmejkera Nikole Topića koji se povredio u januaru, a "preko bare" se uveliko pišu hvalospevi i predviđa mu se visok plasman na NBA draftu.

Iz nedelje u nedelju se nalazi među pet najboljih, a najviše je bio plasiran na drugoj poziciji.

Njegova prethodna predikcija ga je stavila na peto mesto, dok čuveni skaut Džonatan Dživoni sada smatra da se Nikola Topić popeo i za jedno mesto više na predviđanjima i sada se nalazi na četvrtom mestu odmah iza Zakarija Risašera, Aleksa Sara i Roba Dilingema.

Objašenjenje Dživoni nalazi u tome što je on već počeo da radi na povratku na teren.

Nikola Topić
Nikola Topićfoto: Starsport©

- Nastavlja da radi na povratku posle povrede kolena koju je zaradio u januaru. Čini se da mu se malo žuri da se vrati u ovoj fazi, pošto je njegov klub već prvi u ABA ligi, a ima još malo da se igra u Evroligi… Razočaravajuće je iz perspektive procene što ga nismo videli, ali je Topić ponudio dovoljno snimaka tokom jeseni da bi učvrstio veliki interes da bude biran kao loteri pik… Njegova veličina i organizacija igre ga odvajaju od drugih, ali će povratak krajem marta ili početkom aprila omogućiti timovima da nauče više o njemu pre drafta - istakao je Dživonim, a prenosi "Telegraf".

Podsetimo, Topić je nedavno počeo sa individualnim treninzima, a i dalje je nejasno da li će mladi plej ostati još jednu sezonu u Zvezdi ili je već spreman za najjaču ligu na svetu.

Bonus video:

00:56

Zvezda predstavila Topića

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.