LASO JE MORAO DA SPOMENE SRBINA! Trener Bajerna nahvalio LJUBIMCA GROBARA
Pablo Laso, Foto: Starsport©

nahvalio ga

LASO JE MORAO DA SPOMENE SRBINA! Trener Bajerna nahvalio LJUBIMCA GROBARA

Zadovoljan partijom svojih izabranika

Objavljeno: 23:41h

Trener Bajerna Pablo Laso je izneo prve utiske nakon pobede nad Crvenom zvezdom u Minhenu rezultatom 74:66.

Iskusni stručnjak je apostrofirao ulogu srpskog reprezentativca Vladimira Lučića.

- Veoma važna pobeda za nas posle reprezentativnih "prozora". Trebalo nam je vremena da uđemo u utakmicu. Igrali smo solidno, dobri smo bili defanzivno i to nam je pomoglo da diktiramo ritam. Spremni smo da se borimo do kraja. Tako ćemo pristupiti ostatku sezone - rekao je Laso i dodao:

- Lučić je bio dobar na oba kraja. Mnogo igrača je napravilo korak napred, znali smo da nas čeka težak meč.

Laso je potom govorio na konferenciji za medije.

- Mislim da smo uspeli da zaustavimo njihov intenzitet. Imali su 11 brzih poena. Onda sam tražio tajm-aut. Šta sam imao da kažem igračima. Na takvim tajm-autima nemaš mnogo toga da kažeš. Nema tu mnogo toga da se kaže o košarci. Uđite u duel, igrajte jače, napravite faul. Ako igrate ovako, bićete nadigrani - nastavlja Laso i dodaje:

KK Bajern
KK Bajernfoto: Starsport©

- Trebalo nam je malo da to razumemo, ali onda smo odigrali dobro do kraja meča i takmičili se sa velikim timom. Imali smo dobre skakače. Na kraju, uvek kažem, prvo je ono što nije košarka. Prvo je da budete spremni da igrate, a onda dolazi košarka. tako možete da budete spremni da dobijate ovakve mečeve.

Bajern se umešao u borbu za plej-in.

- Ne znam. Dobro pitanje, ali ja ne znam. Voleo bih da vam odgovori, ali ne znam. Možda ako pobedimo Efes, Žalgiris i Valensiju, a izgubimo sve ostale. Ne znam. Poenta je da razmišljam o svim mečevima, samo o sledećem. Ako ne mislimo o prvom sledećem, akko ćemo o svim ostalima. Svi timo vi se bore za pozicije i moramo da znamo da moramo da budemo spremni. Da li to znači da ćemo pobediti, ne znam. Kada gledate kalendar Evrolige, obično na plaži, razmišljate o pobedama. Sada nije tako. Sada razmišljam o sledećem meču, a to je Bon - zaključio je španski stručnjak.

Bajern je tako ostao u igri za plej-in Evrolige i nalazi se na 12. mestu sa 12 pobeda i 15 poraza.

Bonus video:

00:24

Zvezda odbranila Žućkovu levicu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.