DVOJICA IGRAČA POD ZNAKOM PITANJA ZA EFES! Pakao za crno-bele pred KLJUČAN MEČ
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport

šok

DVOJICA IGRAČA POD ZNAKOM PITANJA ZA EFES! Pakao za crno-bele pred KLJUČAN MEČ

Veliki problem za Obradovića

Objavljeno: 14:10h

Košarkaši Partizana dočekuju Efes u 27. kolu Evrolige, a to je za crno-bele jedan od ključnih mečeva ako žele da se domognu plej-ina.

Trener Željko Obradović se oglasio pred utakmicu koja se igra u četvrtak od 20.30 u "Štark areni", ali nema sjajne vesti.

- Igraćemo protiv tima, koji je sa novim trenerom i imali su odlične rezultate u poslednje vreme, sem finala Kupa, koji su izgubili protiv Fenerbahčea. Očigledno da su igrači dobili nove uloge i da je čovek koji je dugo godina bio pomoćni trener, da veruje igračima koji su tu godinama. U odnosu na prvu utakmicu, roster je promenjen, neki igrači su se oporavili i oni igraju veoma dobro. Njihov kvalitet je svima veoma dobro poznat. Za nas je važno da smo okupili igrače u nedelju, da su se reprezentativci Srbije priključili danas. Da iskoristim priliku i čestitam na pobedama u kvalifikacijama. Odradili su jedan trening, to je nešto što je za nas bilo bitno. Radili su na veoma dobar način, posvećen i sa željom da odigramo dobro utakmicu.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport

Dvojica igrača su pod znakom pitanja.

- Džejms ima problem sa ramenom, povreda iz finala Kupa. Nije trenirao danas Tristan, osetio je bol u kolenu, videćemo sutra kakva će situacija biti i da li će moći da pomogne ekipi.

Imao je poruku i za navijače.

- Navijači Partizana su poznati po tome da će uvek dati podršku. Moram iskoristiti priliku da ih zamolim da podrže tim i igrače i da mi iz te energije, iz onoga što daju timu, da dođemo do dobrih rezultata. Ovaj klub postoji i takav je kakav je zahvaljujući njima. Svi mi ostali smo prolazni, dolaziće novi ljudi, ali ono što je snaga Partizana to su ovi ljudi. Ako možda to nekom nije jasno do sada evo da kažem, svi smo mi zamenljivi i ovaj će klub postojati bez nas, ali oni su ta snaga, jer su najbolji navijači na svetu.

Crno-beli trenutno zauzimaju 11. mesto sa 12 pobeda i 14 poraza i od desetog mesta je razlika samo jedna pobeda

Bonus video:

01:32

Partizan, Vojvodina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.