PRED EFES U ARENI! TRAUMA koja ne bledi...
Grobari u Areni, Foto: Starsport©

Vrela uvertira

PRED EFES U ARENI! TRAUMA koja ne bledi...

Teško je zaboraviti

Objavljeno:

Hrvatski košarkaški trener i strateg Anadolu Efesa Tomislav Mijatović, uoči evroligaškog duela protiv Partizana u četvrtak od 20 i 30, prisetio svoje najveće traume.

Reč je o trojci sa više od pola terena u režiji Dušana Kecmana 2010. godine u finalu ABA lige gde je Partizan slavio protiv Cibone u Zagrebu na 0,6 sekundi do kraja meča:

- Znaš kako, svako ima neke traume iz detinjstva, imam i ja jednu. Zove se Dule Kecman - rekao je hrvatski stručnjak i nastavio:

- Ako tu utakmicu staviš u kontekst današnjih utakmica, ona je neponovljiva. Danas imaš sve moguće videe, analize, snimke, zaustavljanje i čuda. To je utakmica koja se događa jednom u sto godina, a ja sam, nažalost, bio na drugoj strani. Izvukao sam deblji kraj u tom meču. Vrlo, vrlo traumatično iskustvo i traumatična scena u mom sportskom životu. I danas kad, nelagodno, vraćam film imaj jedan ‘dilit“ faktor u svojoj glavi po pitanju te utakmice. Bolno iskustvo, bolno, vrlo bolno. Pričam sa smeškom, ali nije mi baš do smeška - istakao je Mijatović za "Sport klub".

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso/D.T/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.