HRVAT ISPROZIVAO KARIJA PEŠIĆA: "Je l' i dalje za to da se ukine ABA liga"? (FOTO)
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

OPA

HRVAT ISPROZIVAO KARIJA PEŠIĆA: "Je l' i dalje za to da se ukine ABA liga"? (FOTO)

Da li ima pravo?

Objavljeno: 10:11h

Sve je izvesniji ulazak Dubaija u Evroligu, a ovaj tim bi trebalo da se takmiči i u ABA ligi.

Kao prvi trener se spominje ni manje ni više nego selektor Srbije Svetislav Pešić koji je nakon pobede na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo govorio na tu temu.

- Pred nama su Olimpijske igre, šta će biti dalje ne znam. Ne planiram. Ako mislite na Dubai - ne planiram. Očekuju nas Ol, svi žele da igraju, Šansa nam je dobra da napravimo tim. Posle toga ne planiram ništa. Ne foliram, ne znam da li ću biti trener uopšte. Doći će vreme kad moram da kaže - dosta je bilo. To što u Dubaiju imam prijatelje i pomažem, ali da li ću biti trener - ne znam - rekao je Pešić.

Aco Petrović
Aco Petrovićfoto: Starsport©/Peđa Milosavljević

Međutim, on je u prošlosti bio za to da se ABA liga kao takmičenje ukine, na šta je podsetio hrvatski stručnjak Aco Petrović.

- Interesuje me, jer se po medijima proširila vest, da li je tačno da bi gospodin Pešić trebalo da preuzme trenersku poziciju u ekipi Dubaija, koja bi u sledećoj sezoni trebalo da igra ABA ligu i Evrokup? Ukoliko jeste, da li Pešić i dalje ostaje pri ideju da se ABA razmontira - zapitao se Aco Petrović na društvenim mrežama.

Bonus video:

05:26

Svetislav Pešić pred polufinale Svetskog prvenstva

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.