GROBARI KAO NA IGLAMA: Obradović PROGOVORIO o ostanku u Partizanu (FOTO)
Željko Obradović, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

crno-beli

GROBARI KAO NA IGLAMA: Obradović PROGOVORIO o ostanku u Partizanu (FOTO)

Njegove reči izazvale pravu buru na društvenim mrežama

Objavljeno:

Nakon što je zabrinuo navijače Partizana izjavom na konferenciji za medije nakon finala Kupa Radivoja Koraća, Željko Obradović je sada oduševio sve koji vole crno-bele boje.

Partizan je poražen u niškom Čairu od Crvene zvezde, a reči koje je popularni Žoc izgovorio posle finalne utakmice bile su zabrinjavajuće.

Pomislili su neki da je trener čak najavio odlazak iz Partizana, međutim...

Nakon Kupa slede utakmice reprezentacija, a na povratak Evrolige i ABA lige moraćemo još malo da sačekamo. U međuvremenu, trofejni trener posetio je Čačak i jedan kafić u kojem se okupljaju navijači Partizana.

Tamo se družio i fotografisao sa njima, a reči koje su se pojavile na društvenim mrežama oduševile su sve.

Željko Obradović u poznatom čačanskom lokalu
Željko Obradović u poznatom čačanskom lokalufoto: zoc_010_cacak/instagram.com/printscreen

- Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu samo da dođem ovde da perem čaše - navodno je poručio Obradović okupljenima, a ta rečenica je brzo podeljena na većim navijačkim stranicama na društvenim mrežama.

A, evo kako je Obradović govorio nakon Kupa Radivoja Koraća.

- Pristojnost nalaže da se najpre čestita i ja čestitam Zvezdi na pobedi u ovom finalu. Imali smo svoje šanse, ali smo bili brzopleti u završnici sa nekim odlukama. Nismo uspeli da kontrolišemo emocije, o čemu sam govorio pre meča. Kad se to događa, odgovornost je najveća na treneru.Žao mi je zbog ljudi koji su došli da nas podrže. Neki moji limiti su prošli i ozbiljno ću da razmislim šta ćemo i kako ćemo dalje. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti i kada ekipa reaguje u najvažnijim momentima utakmice onako kako reaguje, pričam o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide čoveku koji ih vodi, a ja u tome ne uspevam i to se pokazalo na većem broju utakmica u poslednje vreme - rekao je Obradović.

Bonus video:

05:20

Željko Obradović posle poraza u finalu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.