POUBIJAĆE SE DO KRAJA: Za dlaku izbegnuta opšta šorka u Vašingtonu, ali je pao nokaut! Grin izrešetao Džezere! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Ximo Pierto Fans

Ne podnose se

POUBIJAĆE SE DO KRAJA: Za dlaku izbegnuta opšta šorka u Vašingtonu, ali je pao nokaut! Grin izrešetao Džezere! (VIDEO)

Tenzije traju cele sezone, a sada polako dolazi do kulminacije - čak 8 tehničkih grešaka, tri isključenja i jedan nokaut
Objavljeno: 10:10h

Ijao ljudi, kako je prštalo u Vašingtonu na trećem meču polufinalne serije Istoka između Vizardsa i Seltiksa, a sve je bilo na ivici opšte tuče i težih incidenata.

Nikakva tajna nije da se igrači ovih timova nimalo "ne mirišu" i to smo mogli da vidimo tokom ligaškog dela sezone kada je nekoliko puta bilo frke, ali nijednom kao sada - čak 8 tehničkih grešaka i 3 isključenja i mnogo "loše krvi" na terenu koji je od prve sekunde vrca od varnica i tenzije.

Kulminacija se dogodila na početku druge četvrtine kada je Olinik napravio malo jači blok i to je okarakterisano kao faul u napadu zbog čega se žalio sudiji, ali je njegova žrtva Keli Ubr skočio kao oparen sa parketa i zakucao ga iz sve snage levom rukom u bradu i ovaj je pao.

Igrač Vašingtona je odmah isključen, a onda na početku poslednje deonice još dva isključenja, rezervisti Rozije i Dženings morali su na hlađenje, prvenstveno radi prevencije zbog međusobnih provokacija, a arbitri nisu želeli još jedan veći incident.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.