JOKIĆ IZDIKTIRAO NAJBOLJU EX-YU PETORKU: Izabrao je samo JEDNOG SRBINA, mnogi se neće složiti sa njim!
Nikola Jokić sa saigračima, Foto: Justin Casterline / Getty images / Profimedia

veoma zanimljiv odabir

JOKIĆ IZDIKTIRAO NAJBOLJU EX-YU PETORKU: Izabrao je samo JEDNOG SRBINA, mnogi se neće složiti sa njim!

Nikola je bio upitan da izabere najbolji "evropski tim", ali je to za njega samo Jugoslavija

Objavljeno:

Nikola Jokić, najbolji košarkaš sveta, dobro se zabavljao ovog vikenda na Ol-staru u Indijanapolisu, iako je njegov Zapad doživeo poraz. Zbog toga su ga navijači čak i kritikovali, ali neće Jokić mnogo mariti za to - proveo je dobro vreme sa Lebronom Džejmsom i razume se Lukom Dončićem, dok je dugo morao da odgovara i na novinarska pitanja...

Čuli smo da Jokić misli da bi Peđa Stojaković u današnjoj NBA košarci bio još bolji nego što inače jeste, dok je dobio i pitanje da izabere najbolju petorku od košarkaša koji stižu iz Evrope. Uslov je bio samo da su aktivni, tako da je Jokić samo kratko razmislio i imao je spreman odgovor za novinare koji su bili radoznali. Naravno, podrazumeva se i da je sam Jokić u petorci, a svi ostali koje je nabrojao su sa prostora bivše Jugoslavije.

Nikola Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

- Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Dario Šarić i Nikola Vučević - rekao je Nikola Jokić tom prilikom možda i nesvesno birajući samo Ex-Yu ekipu, pošto je zaboravio neke od igrača koji dolaze iz Evrope, a bili su čak i na Ol-staru sa njim tokom vikenda u Indijanapolisu.

Naravno, mislimo na Janisa Adetokunba, preskočio je i Paola Bankera, mada je Italijan u međuvremenu izabrao da igra za SAD, a možda će se "uvrediti" i Domantas Sabonis (Litvanija, Sakramento), Lauri Markanen (Juta, Finska), Kristaps Porzingis (Boston, Letonija), Viktor Vembanjama (San Antonio, Francuska), Franc i Mo Vagner (Orlando, Nemačka), Rudi Gober (Minesota, Francuska), Bojan Bogdanović (Njujork, Hrvatska), Alperen Šengun (Hjuston, Turska) ili Vasilije Micić (Šarlot, Srbija).

Šta vi mislite, koja je najbolja petorka od aktivnih igrača iz Evrope?

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.