Misija - uspešna! Ogromnu, ogromnu stvar su zajedničkim snagama postigli Partizan i Mega!
Foto: Saša Pavlić Koky

svaka čast!

Misija - uspešna! Ogromnu, ogromnu stvar su zajedničkim snagama postigli Partizan i Mega!

U Opštoj bolnici Kruševac – na Dečijem odeljenju, ček od 162.000 dinara direktoru Bolnice dr Vesni Stević Gajić uručio pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Predrag Milenković
Objavljeno:

Na prijateljskoj utakmici koju su 17.04.2017. odigrali Partizan i Mega Leks godine u Kruševcu prikupljena su sredstva za Dečije odeljenje Opšte bolnice.

U Opštoj bolnici Kruševac – na Dečijem odeljenju, ček od 162.000 dinara direktoru Bolnice dr Vesni Stević Gajić uručio pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Predrag Milenković.

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović u dogovoru sa Miškom Ražnatovićem, vlasnikom agencije „Beobasket“ dogovorio je da se odigra humanitarna košarkaška utakmica između KK „MEGA Leks“ i KK „Partizan“, a da kompletan prihod sa utakmice bude namenjen Dečijem odeljenju Opšte bolnice Kruševac. Direktor Opšte bolnice dr Vesna Stević Gajić, prilikom uručenja sredstava zahvalila se Gradskoj upravi, KK „MEGA Leks“, KK „Partizan“ i Mišku Ražnatoviću koji su organizovali i odigrali jednu ovakvu utakmicu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.