TRENUTAK KAD JE DVORANA UĆUTALA: Toni Parker bespomoćan leži na parketu, ne može da mrdne! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Ximo Pierto

Samo da nije ono najgore

TRENUTAK KAD JE DVORANA UĆUTALA: Toni Parker bespomoćan leži na parketu, ne može da mrdne! (VIDEO)

Ćutao je, držao se za koleno i gledao u jednu tačku, dok su svi ostali gledali u njega, ali nije dao da mu se na licu vidi koliko ga boli
Objavljeno: 09:12h

Tišina, ovacije, pa onda opet ona neprijatna teška tišina i na kraju suze! Tako se odvijala situacija u dvorani San Antonija kada je na nešto manje od 9 minuta do kraja utakmice Toni Parker ostao nepomično da leži na terenu.

Iživljavanje Kralja nad Reptorsima, Sparsi skupo platili pobedu! (VIDEO)

Preiskusni plejmejker Sparsa je bio jedan od najboljih u timu u izuzetno važnom meču, u kome nisu dozvolili novo iznenađenje njegovi saigrači i on, već su uspeli da ubedljivo pobede Hjuston i poravnaju se u polufinalnoj seriji na Zapadu.

foto: Printscreen/Youtube/Ximo Pierto

A onda se dogodio taj prodor i doskok posle koga je, već 16 sezona neizostavni šraf velikog tima iz Teksasa, ostao da leži na parketu, držeći se za koleno i netremice gledajući u jednu tačku.

Nastala je tišina, ali tišina ispunjena sa nadom, zato je i počelo skandiranje njegovog imena na tribinama, ali kako je vreme odmicalo, a on je i dalje bio u istom položaju, sa nepodnošljivim bolom kome nije dao da mu se ocrta na licu, znalo - nije dobro.

Dvorana je utihnula i opet je na snazi bila teška tišina. Saigrači su ga izneli sa parketa, a po završetku meča prva stvar koju hje Greg Popović rekao bila je "Nije dobro". Pati Mils koji je na rukama izneo Francuza je zapalakao na pitanje šta mu je rekao tada Parker.

Detaljnije o njegovoj povredi, težini i dužini oporavka i pauze znaće se u četvrtak uveče nakon što bude bio pdvrgnuta magnetnoj rezonanci i drugim testiranjima.

foto: Printscreen/Youtube/Ximo Pierto

Samo da nije ono najgore!

BONUS VIDEO: Zvezdaši aplauzom pozdravljaju povređenog Hečera

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.