"PONITKA MI JE PRETIO": Ispovest navijača Partizana koji se sukobio sa Poljakom, zbog ovoga je nastao HAOS (FOTO)
Sukob Mateuša Ponitke sa navijačom Partizana, Foto: Nebojsa Parausic / imago sportfotodienst / Profimedia

oglasio se

"PONITKA MI JE PRETIO": Ispovest navijača Partizana koji se sukobio sa Poljakom, zbog ovoga je nastao HAOS (FOTO)

Ovo je njegova strana priče

Objavljeno:

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajern Minhena rezultatom 79:78 u okviru 26. kola Evrolige.

Navijačima crno-belih veoma je teško pao poraz, pa su po završetku meča uvredama ispratili svoje ljubimce sa terena.

Takođe, zabeležen je i incident između Mateuša Ponitke i jednog navijača Partizana.

Mateuš Ponitka
Mateuš Ponitkafoto: Starsport©

Redari koji su angažovani za utakmicu protiv nemačkog tima stajali su između Ponitke i čoveka kojem je cela glava prekrivena tetovažama, a taj trenutak zabeležio je jedan fotoreporter.

Ispostavilo se da je taj navijač poznati tattoo majstor Marko Jovičić.

On je u intervjuu za "Telegraf" ispričao svoju stranu priče.

- Uredno sam sa drugom i drugaricom došao na utakmicu kao i svaki put. Kako imamo sezonske karte i numerisana mesta, video sam da dve žene i jedan muškarac sede na našim mestima. Najljubaznije sam jednoj od žena prišao i zamolio na srpskom jeziku da ustanu i oslobode naša mesta, kako bismo mogli da pratimo utakmicu. Kada sam shvatio da ne govore srpski jezik obratio sam joj se na engleskom, ali uzalud jer dotična nije želela da se pomeri sa naših mesta. Kako sam video da je gorepomenuta raspoložena za raspravu, a ne želeći da ulazim u istu otišao sam do redara koji su ih odmah zatim prebacili na njihova mesta - rekao je Marko Jovičić za "Telegraf" i potom dodao:

- Ubrzo nakon toga počela je da mi pokazuje srednji prst, ne samo ona već i starija žena koja je bila sa njom, da me psuju i vređaju. Nakon toga su prebačene na drugi deo tribina. Ubrzo sam saznao da je to žena jednog od košarkaša Partizana, Mateuša Ponitke, koji mi je u momentu dok su mu premeštali ženu, a dok je trajala utakmica i dok je sedeo na klupi za rezervne igrače, mahao prstom i pretio kako će se sa mnom obračunati nakon utakmice. Dalji tok zbivanja ste imali prilike da vidite.

Objasnio je Marko da ovaj incident nema nikakve veze sa porazom Partizana.

- Dakle da razjasnim, ovaj incident nema veze sa time što je KK Partizan izgubio ili bilo čim sličnim, pa sam predstavljen u medijima kao besni i agresivni navijač. Pre svega sam veliki poštovalac kluba Partizan, verni i dugogodišnji navijač crno-belih i uvek sam uz njih i u pobedi i porazu, ali nepoštovanje, bezobrazluk, pretnje i bahatost od strane bilo koga ne dozvoljavam, naročito jer sam svoju kartu uredno platio - zaključio je Marko Jovičić.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.