OBRADOVIĆ RAZMIŠLJA O OSTAVCI? "Nikada u karijeri mu se ovo nije desilo"! (FOTO)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

teško mu pao poraz

OBRADOVIĆ RAZMIŠLJA O OSTAVCI? "Nikada u karijeri mu se ovo nije desilo"! (FOTO)

Hrvat dao svoj sud posle bolnog poraza

Objavljeno: 09:31h

Košarkaši Partizana su doživeli verovatno najbolniji poraz ove sezone pred svojim navijačima, kada im je Silvan Fransisko presudio trojkom u poslednjoj sekundi meča.

Trener crno-belih Željko Obradović je preuzeo odgovornost i zabrinuo Grobare nakon šokantnog poraza.

- Jasno je da ako izgubimo pet utakmica, da je kriza u pitanju. U svim utakmicama smo bili tu negde. Kao trener i stručni štab se trudimo maksimalno što možemo i dolazimo u situaciju da se pitam šta mogu još da uradim. Posle Splita smo pričali, ponavljali, analizirali... Kako dalje, dokle...? To su pitanja koja ću sebi postavljati, jer očigledno da neke stvari apsolutno nisu dobre. I ja ću ozbiljno da razmišljam šta da uradim. Razgovaraću sa ljudima iz stručnog štaba da vidimo šta nam je činiti. Imamo utakmicu u Laktašima i posle toga je Kup. U ovom trenutku ne mogu ništa da vam odgovorim - rekao je Obradović, a mnogi su između redova pročitali da je spreman da ponudi ostavku.

Naravno da je rano za takve poteze i da je tim na čelu sa Obradovićem projektovan za veće stvari, ali ne zna se šta nosi dan, a šta nosi noć.

Na njegove reči je reagovao i hrvatski trener Aco Petrović koji smatra da bi odlazak najtrofefejnijeg evropskog trenera sa klupe Partizana bio potez koji bi "dokrajčio" Partizan.

- Nisam siguran da li je ikada u svojoj trenerskoj karijeri Željko (Obradović) imao ovakvu seriju teških, iznimno neugodnih poraza, ali sam siguran, da ne sme da razmišlja o tome da napusti klupu Partizana, jer bi to bio nanadoknadiv udarac za klub u nastavku sezone - napisao je Petrović na društvenim mrežama.

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.