GUROVIĆ ULAZI U UPRAVU ZVEZDE? Teške reči na račun Duška Ivanovića - ODBIO je ova dva igrača letos!
Foto: Starsport

ŽESTOKO

GUROVIĆ ULAZI U UPRAVU ZVEZDE? Teške reči na račun Duška Ivanovića - ODBIO je ova dva igrača letos!

Iskusni trener ih nije želeo u timu

Objavljeno:

Proslavljeni srpski košarkaš Milan Gurović otkrio je tokom gostovanja u emisiji Indirektno na "televiziji K1" da će uskoro postati član uprave košarkaškog kluba Crvene zvezde, mada nije otkrio još u kojoj ulozi.

- Pošto nisam u upravi Crvene zvezde, ali biću, to mogu da otkrijem i biće mi čast da budem deo takvog projekta. Što se tiče Gilespija, da se pitam ne bih ga doveo. Jer, ako nije odgovarao Pablu Lasu u Minhenu, jednom od najboljih evropskih trenera, onda ne treba ni nama. Centar koji sa loptom ne može ništa i ako vidimo da zavisi isključivo od Miloša Teodosića i da drugačije ne može da postigne koš, takav igrač ne zaslužuje da bude u Zvezdi. Kao ni Smart, koji dosad nije pokazao ništa.

Duško Ivanović
Duško Ivanovićfoto: Starsport©

- Nekoliko kadrinalnih grešaka je trener napravio, ne Sferopulos nego onaj pre njega, svi znamo ko je bio (Duško Ivanović). Doveo je neke igrače, a bili su mu nuđeni Hauard i Moneke iz Baskonije. Bili su na spisku i nuđeni. Ivanović ih nije hteo, nisu bili po njihovom ukusu, paradoksalno je što im je sada trener - istakao je Gurović.

Bonus video:

00:30

Teodosić besni na derbiju

(Espreso/Mozzart sport/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.