NBA ZVEZDA IMA NOĆNE MORE ZBOG ALEKSE: Micić otkrio šta mu je rekao saigrač! Olimpijske igre pod jednim uslovom!
Vasilije Micić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

jasan

NBA ZVEZDA IMA NOĆNE MORE ZBOG ALEKSE: Micić otkrio šta mu je rekao saigrač! Olimpijske igre pod jednim uslovom!

Srpski plej dao zanimljiv intervju

Objavljeno: 09:32h

Srpski košarkaš Vasilije Micić polako pronalazi svoj put u NBA.

Dvostruki MVP Evrolige je stigao u najjaču košarkašku ligu kao veliko ime, ali je njegova uloga daleko manja od one koju je imao u Efesu.

Međutim, sjajni plej je strpljiv i svaku ukazanu šansu koristi na pravi način.

U intervjuu za "b92" je između ostalog govorio o saigraču Šeju Gildžusu-Aleksanderu koji je dobro zapamtio Aleksu Avramovića, kao i o šansi da ga ponovo vidimo u reprezentativnom dresu na predstojećim Olimpijskim igrama.

Na pitanje, da li su Šej i Dort zapamtili Avramovića i ostatak reprezentacije, Vasa je uz osmeh rekao:

- Jesu, kako ne. Imam super odnos sa Šejem (Gildžus-Aleksandrom), stvarno, i Lu (Dort) je super momak. Šeju je to ozbiljan trn u oku i stalno pravimo šalu na tu temu. On je čak juče rekao da jedva čeka da opet igra protiv Srbije i da bi on odigrao, kako je rekao, svoju najbolju utakmicu u životu. Tako da je definitivno zapamtio i Aleksu i celu reprezentaciju. Ali, mislim da je ta bronza za njih, za nacionalni tim, veliki uspeh jer su prvi put osvojili medalju. Ali kako ne, uticalo je to srebro i ta pobeda u polufinalu dosta i olakšalo meni ovde kad sam došao, u smislu nekog poštovanja od strane njih - rekao je Micić za B92.net.

Šej posle poraza na SP od Srbije
Šej posle poraza na SP od Srbijefoto: EPA/Rolex Dela Pena

Želja nije upitna kada su u pitanju Olimpijske igre. - Svi imamo želju da igramo, ja sam to davno rekao, mislim da je to tema koja je ponovljena mnogo puta. Mislim da je trenutak kada neko ne igra, da je to najveća unutrašnja borba tog pojedinca, zato što najlogičnije je da svi volimo da igramo, a opet s druge strane sezone su iscrpljujuće i onda su te odluke za korak u budućnost, jer ta tela koja imamo, to je jedino naše oruđe i onda moramo prosto da slušamo nekad i telo i da odlučimo kako možda ne želimo glavom. Što se tiče Olimpijskih igara, nadam se da će biti sve okej i da ćemo biti zdravi - rekao je Vasa.

Bonus video:

04:46

Aleksa Avramović izjava

(Espreso/b92/Prenela J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.