ŠOK IZ NBA! Lejkersi trejduju Lebrona? (FOTO)
Lebron Džejms, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

ZEMLJOTRES U NBA

ŠOK IZ NBA! Lejkersi trejduju Lebrona? (FOTO)

Trejd koji će promeniti sve

Objavljeno: 11:57h

Prelazni rok u NBA se završava 8. februara, a mogli bismo da budemo svedoci senzacionalnog trejda.

Pojavila se vest da bi Los Anđeles Lejkersi mogli da trejduju Lebron Džejmsa.

Ovo nisu preneli Adrijan Vojnarovski, Šems Čaranija, Kris Hejns ili Mark Stajn, ugledni NBA insajderi, ali jeste čovek koji ima dugu istoriju dobrih i proverenih informacija, Dejvid Pingalor, piše "b92".

U pitanju je novinar koji je 2012. najavio da će se Lebron Džejms vratiti u Klivlend za dve godine, zatim 2018. saopštio da su Lejkersi potencijalno Džejmsova nova destinacija, a potom je godinu dana kasnije preneo da će Kavaj Lenard potpisati ugovor sa Los Anđeles Klipersima.

Isti čovek je u četvrtak na zvaničnom Tviter nalogu napisao:

- Čujem od NBA ljudi da je Lebron Džejms na vrhu liste košarkaša za trejd u Lejkersima. Pelinka (GM) traži idealnog partnera za trejd i veoma je blizu dogovora.

Lejkersi su trenutno deveti na Zapadu sa skorom 25–25 i teško će doći do najboljih šest pozicija na Zapadu. Lebronu ističe ugovor na kraju sezone, dok je Dejvisu ostala još jedna godina ugovora posle ove takmičarske godine.

Lejkersima fale pikovi, dosta su dali prethodnih godina kako bi ojačali sastav i nije nemoguće da se okrenu budućnosti tako što će trejdovati Džejmsa i Dejvisa.

Bonus video:

00:38

Nikola Jokić lumpuje

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.