"MOGU LI IGRAČI DA PRIJAVE SUDIJE?" Naneli ubeđen da su mu NANELI NEPRAVDU: "Hoću da pričam sa nekim iz Evrolige!"
Džejms Naneli, Foto: Starsport©

i dalje besan

"MOGU LI IGRAČI DA PRIJAVE SUDIJE?" Naneli ubeđen da su mu NANELI NEPRAVDU: "Hoću da pričam sa nekim iz Evrolige!"

Naneli je isključen zbog drugog nesportskog faula, a ne slaže se bar sa jednim

Objavljeno: 13:26h

Džejms Naneli je posle pobede Partizana nad Makabijem velikim preokretom na društvenoj mreži napisao kratko i jasno: Lakrdija.

Amerikanac je aludirao na suđenje koje mu očigledno nije bilo po volji, a za klupsku televiziju je bio daleko konkretniji i opširniji.

U poslednjoj četvrtini utakmice 21. kola Evrolige, Naneli je isključen zbog drugog nesportskog faula. Do tada je bio najbolji igrač na terenu, a ta odluka sudija potpuno ga je razbesnela.

- Isključen sam zbog dve katastrofalne odluke. Prva manje više, ali druga... Želim da znam postoji li način da igrači prijave sudije, kao što to može obrnuto. Nekim od sudija tek tako prolaze neke odluke. Ne kažem ništa loše o njima, greše nekada i oni, ali mislim da poslednja odluka nije bila ispravna. Naročito u tom trenutku utakmice - rekao je besni Naneli i potom dodao:

- Nisam ga udario laktom uopšte. Sudije su gledale snimak, kao što i treba, ali ne slažem se sa konačnom odlukom. Želeo bih da pričam sa nekim iz Evrolige, pošto je nekada teško pričati sa ovim sudijama.

Bonus video:

01:21

Pi Džej Doužer, Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.