"KAKO JE IGRAO, BOLJE DA NIJE NI IGRAO": Oštre reči pred meč Partizana i Makabija!
Ledej i Panter, Foto: Starsport©

au

"KAKO JE IGRAO, BOLJE DA NIJE NI IGRAO": Oštre reči pred meč Partizana i Makabija!

Iskusni stručnjak dao svoj sud o partijama crno-belih

Objavljeno: 18:59h

Poznati košarkaški trener, a sada analitičar Vlade Đurović je kritikovao košarkaše Partizana pred meč sa Makabijem.

Crno-beli igraju haotičnu košarku ove sezone, priredili su navijačima nekoliko neprijatnih iznenađenja, a iskusni stručnjak kaže da je mnogo više očekivao od nekih igrača, konkretno Ledeja i Doužera.

- Šta reći kad vodiš 17 razlike, pa izgubiš sa 15...I mnogo slabije ekipe to ne bi dozvolile. Ledej i Doužer kao da nisu bili na terenu. Ledej nije bio na terenu prošlu utakmicu i svi su pričali da nedostaje, a ovo kako je igrao - bolje da nije! - rekao Đurović za "Arenasport", a prenosi "Mondo".

Ne dopada mu se brza košarka koju forsiraju crno-beli...

Vlade Đurović
Vlade Đurovićfoto: Filip Plavčić

- Tada plejmejker mora da uhapsi loptu i da kaže svima da 'olade'. Čekaj malo, stani, pa vidiš da ti ništa ne ide! Neverovatno je kako su izgubili i to je utakmica koja je mogla da se dobije - rekao je poznati trener i osvrnuo se na meč sa Makabijem:

- Partizan ima veliku šansu i večeras mora da dobije Makabi. Ako izgubi, doći će u situaciju kao Zvezda da mu je jako teško. Makabi je dobar, gledao sam ih uživo protiv Virtusa i pokazali su da imaju fantastične individualce, svi su nezgodni, mangupi, namazani... Partizan večeras ima teškog protivnika i mora da dobije i tu nema nikakve dileme. Ne treba da jure, da misle da će dati 90, pa kao da vidimo njih. Mora odbrana da se pojača, skok da bude dobar, Makabi ima i sedam-osam Amerikanaca koji su prošli sito i rešeto, neće se uplašiti ni publike i jedva je čekaju. Odmorni su, tu su u Beogradu. Teška utakmica, ali Partizan mora da dobije i dobiće! - sumirao je Vlade Đurović.

Bonus video:

00:49

Grobari, Partizan, Evroliga

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.