NEJPIR PRVI PUT PROTIV ZVEZDE: Ovako je Etore Mesina najavio meč sa crveno-belima
Etore Mesina, Foto: Starsport©

biće zanimljivo

NEJPIR PRVI PUT PROTIV ZVEZDE: Ovako je Etore Mesina najavio meč sa crveno-belima

Direktan okršaj za poziciju na tabeli

Objavljeno: 17:49h

Košarkaši Olimpije iz Milana dočekuju Crvenu zvezdu u okviru 21. kola Evrolige, a italijanski tim trenutno ima jednu pobedu više od crveno-beli i nalazi se na 12. poziciji.

Tim Etorea Mesine je savladao Albu u prošlom kolu, dok su izabranici Janisa Sferopulosa dožoveli neočekivan poraz od Asvela.

- Crvena zvezda je druga u Evroligi po ofanzivnim skokovima i četvrta u ukradenim loptama. Zato moramo da budemo pažljivi u napadu i da radimo kao tim ispod koša da bismo limitirali njihove šanse iz drugog napada. Sa rosterom limitiranim zbog povreda smo odigrali dosta izjednačenih mečeva u poslednje vreme i sada ćemo morati da iskoristimo sve resurse da nađemo pravu enegriju i da se branimo jako. U napadu će lopta morati brže da cirkuliše kako bismo pronašli najbolje pozicije za šut kao što je to bilo u drugom poluvremenu protiv Albe - rekao je Etore Mesina pred meč sa Zvezdom.

Meli na meču sa Zvezdom u Beogradu
Meli na meču sa Zvezdom u Beogradufoto: Starsport©

Nikolo Meli je kratko analizirao narednog rivala:

- U poslednjih nekoliko mečeva smo pokazali jedinstvo i karakter. U odlučujućim momentima su mnogi momci preuzeli odgovornost i bili spremni. Moramo to da ponovimo protiv Crvene zvezde koja ima dubinu u sastavu, kreaciju i sjajne igrače na perimetru. Igramo kod kuće i želimo da odbranimo naš teren. Kao i u svakom evroligaškom meču, biće nam potrebno 40 minuta maksimalne koncentracije i intenziteta - rekao je Meli.

Meč se igra u četvrtak od 20.30, a košarkaši Zvezde više nemaju šta da izgube.

Biće zanimljivo videti kakvu partiju će pružiti Šabaz Nejpir koji je na prilično loš način otišao iz Beograda.

Bonus video:

04:16

Teodosić posle poraza od Olimpije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.