RAJAKOVIĆ BESAN K'O RIS: Ovo je kompletno sra**e, kako da igramo s njima? Samo im dajte pobedu! (VIDEO)
Darko Rajaković je besneo na konferenciji za medije, Foto: Printscreen/X/@TheHoopCentral

izgubio živce

RAJAKOVIĆ BESAN K'O RIS: Ovo je kompletno sra**e, kako da igramo s njima? Samo im dajte pobedu! (VIDEO)

Od 36 slobodnih bacanja su 23 imali u poslednjoj deonici - grmeo je Rajaković

Objavljeno: 11:17h

Toronto je minimalno izgubio na gostovanju Los Anđeles Lejkersima, 131:132, a trener Reptorsa, srpski stručnjak Darko Rajaković, posle meča je zagrmeo zbog suđenja.

Osvajači NBA kupa su u poslednjoj četvrtini imali 23 slobodna bacanja, najviše preko Entonija Dejvisa koji je bio nezadrživ za košarkaše Toronta i meč završio sa 41 poenom.

Sam Dejvis je, međutim, šutirao penale kao čitava ekipa Reptorsa - 13/14. A "Jezeraši" su ukupno izveli 36 slobodnih bacanja i pogodili 28. Rajaković je bio besan i očigledno smatra da nije u pitanju stil igre i nadmoć pojedinih igrača gostiju, već neravnopravan kirterijum sudija.

- Kako je moguće da Skoti Barns koji je Ol-star kalibar košarkaš u ligi, i koji uvek "probija" i pokušava da dođe do obruča bez flopinga i bez iznuđivanja faula, kako to da on dobije dva slobodna bacanja za čitav meč? Kako je to moguće? Kako ćeš mi to objasniti? Ako Lejkersi treba da pobede dajte im pobedu. Nećemo ni da se pojavimo. Ovo večeras nije bilo fer. Ovo nije prvi put. Barns će biti ol-star, zaštitno lice lige. Ovo što se dešava ovde tokom cele sezone je kompletno s**nje! - besneo je Rajaković i nastavio:

- Samo dođu i pogledaju ono što žele. Ne mare da čuju ni nas ni igrače. Ne štite nas. Od 36 slobodnih bacanja su 23 imali u poslednjoj deonici. Kako da igramo sa njima? Stalno se to dešava, ali uporno govorim svojim igračima da budu profesionalci i gledaju na sledeću utakmicu. Dokle tako?! Koliko dugo? - istakao je Rajaković.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.