DA LI ĆE SE I KADA "PROBUDITI" FREDI GILESPI? "Statistika je kao bikini..." Ali, bivši NBA igrač nije pokazao NIŠTA
Janis Sferopulos i Fredi Gilespi, Foto: Starsport©

ZA SADA PROMAŠAJ!

DA LI ĆE SE I KADA "PROBUDITI" FREDI GILESPI? "Statistika je kao bikini..." Ali, bivši NBA igrač nije pokazao NIŠTA

Amerikanac na tri utakmice odigrao 33 minuta, upisao samo četiri poena uz 11 skokova na mečevima protiv Fenerbahčea, Igokee i Splita

Objavljeno:
Veljko Petrović

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče na gostovanju u 18. kolu Evrolige i tako na najbolji način najavili večiti derbi.

Meč sa Partizanom igra se u četvrtak od 20 časova u Štark areni, a možda bi protiv najvećeg rivala moglo da se "probudi" i jedno pojačanje.

Radi se o Frediju Gilespom koji je stigao iz minhenskog Bajerna kao nekadašnji NBA igrač, ali za sada nije pokazao gotovo ništa.

Poznata je i ona "statistika je kao bikini, otkriva sve, a ne pokazuje ništa", ali po istoj Delije su sa razlogom bile zabrinute kada je stigao centar.

Fredi Gilespi
Fredi Gilespifoto: Starsport©

Amerikanac je protiv Fenera na parketu bio tri minuta, imao je 0/2 iz igre uz tri skoka (jedan defanzivni i dva ofanzivna).

U razbijanju Igokee na parketu je proveo 16 minuta, upisao je četiri poena (2/3 iz igre) uz pet skokova (tri defanzivna i dva ofanzivna).

Fredi Gilespi
Fredi Gilespifoto: Starsport©

Na debiju protiv Splita našao se 14 minuta na parketu uz 0/1 iz igre i tri skoka (jedan defanzivni i dva ofanzivna).

Ostaje pitanje kada i da li će se Fredi "probuditi" pošto posle Partizana slede gostovanja Cedevita Olimpiji, Asvelu i Olimpiji Milano u duplom kolu.

Fredi Gilespi
Fredi Gilespifoto: Starsport©

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.