POCEKO ČESTITAO NOVU GODINU NA ČISTOM SRPSKOM PA NAHVALIO OBRADOVIĆA KAO NIKO: "On je najbolji u ISTORIJI KOŠARKE!"
Đanmarko Poceko, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

"volim ga"

POCEKO ČESTITAO NOVU GODINU NA ČISTOM SRPSKOM PA NAHVALIO OBRADOVIĆA KAO NIKO: "On je najbolji u ISTORIJI KOŠARKE!"

Želim da mu kažem hvala, zbog onoga što mi je rekao pre meča - poručio je Đanmarko Poceko

Objavljeno:

Trener ASVEL-a, Đanmarko Poceko, bio je neuobičajeno miran tokom gostovanja svoje ekipe Partizanu, a koje je završeno pobedom crno-belih 90:77.

Mnogi su ponašanje Italijana na koje nismo navikli prokomentarisali kao potvrdu najave od strane francuskih medija da će bez obzira na ishod meča u Beogradu, Poceko biti smenjen.

On to nije želeo da potvrdi na konferenciji za medije, ali nije delovao uzrujano. Štaviše, na četitanje Nove godine na engleskom, odgovorio je na čistom srpskom:

- Srećna Nova godina momci. Hvala puno - rekao je Poceko na srpskom pa se osvrnuo na pitanje novinara Telegrafa o pričama da će dobiti otkaz.

- Ne pričam još francuski, ne razumem, čak i da sam pročitao. Ja sam u kontaktu sa svojim klubom, pričali smo šta treba da uradimo, nije mnogo prošlo, ali oni znaju šta mislim. Ja se kao trener nikada ne žalim, moram da radim svoj posao. Mora igračima da se kaže nešto o našoj strategiji, ali to je pitanje za njih. To je naš posao i naš život, može da se desi nešto, ali ja nastavljam da radim naporno, čak i danas sa svojim timom, ali nisam ja prava osoba da odgovorim na to pitanje - poručio je Poceko.

Đanmarko Poceko
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Izneo je niz pohvala na račun kolege Željka Obradovića.

- Pre svega želim da čestitam Partizanu i Željku Obradoviću, igrali su sjajnu utakmicu. Željko je neverovatan trener, ali je još bolji kao osoba, želim da mu kažem hvala, zbog onoga što mi je rekao pre meča. Volim ga, on je neverovatna ostoba, najbolji u istoriji košarke ubedljivo, ne u Evropi, već u svetu. Nismo se predavali, do kraja smo se borili, dali smo 32 poena u poslednjoj deonici, igrali smo bolje u odbrani, ali nam je nedostajalo nešto, moj klub zna šta, moramo da nastavimo da se borimo i da pokušamo da dobijemo - rekao je Italijan

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:12

Džejlin Smit stigao u Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.