SFEROPULOS UPOZORAVA PRED FENER: "Čeka nas potpuno drugačija utakmica"
Trener crveno-belih ukazuje na važnost meča, Foto: Starsport©

evroliga

SFEROPULOS UPOZORAVA PRED FENER: "Čeka nas potpuno drugačija utakmica"

Trener crveno-belih ukazuje na važnost meča

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, izneo je svoje utiske pred utakmicu sa Fenerbahčeom u okviru 18. kola Evrolige.

Crveno-beli će u utorak od 18:45 sati gostovati turskom velikanu, koji je od dolaska Šarunasa Jasikevičijusa na klupu zabeležio šest uzastopnih pobeda u prvenstvu i Evroligi.

Fenerbahče se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli sa skorom 10-7, dok Crvena zvezda zauzima 15. poziciju sa učinkom 6-11.

"Igramo protiv tima koji je promenio trenera. Rade neke stvari drugačije i čeka nas potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu koju smo odigrali u prvom delu sezone u Beogradu (Zvezda ubedljivo pobedila 87:56)", rekao je Sferopulos.

"Moramo da budemo skocentrisani u odbrani kako bi smo zaustavili njihove glavne igrače. Imaju mnogo dobrih poentera, igrača koji mogu da vam naude. Što se tiče napada, moramo da čitamo te nove stvari koje rade, igramo pametno i napadamo ih na pravi način", rekao je Sferopulos.

Za Zvezdu će u Evroligi debitovati Nikola Topić i Fredi Gilespi.

"Sigurno jedna od boljih ekipa u Evroligi. Sa smenom trenera su dobili novu energiju. Daćemo sve od sebe da se pripremimo što bolje i da probamo da damo naš maksimum, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno - rekao je Topić.

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - delije oterale igrače Crvene zvezde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.