MIŠKO RAŽNATOVIĆ SPUSTIO ZVEZDU I PARTIZAN: Pomisliće neko da sa mnom nešto nije u redu, ali...
Miško Ražnatović, Foto: Saša Pavlić Koky

uf...

MIŠKO RAŽNATOVIĆ SPUSTIO ZVEZDU I PARTIZAN: Pomisliće neko da sa mnom nešto nije u redu, ali...

Zato što je Mega u ovom trenutku sigurno najuspešniji košarkaški klub u Srbiji - kaže Ražnatović

Objavljeno:

KK Mega je 23. decembra proslavio 25 godina i nedavno održao okupljanje ovim povodom, a među prisutnima je, logično, bio Miodrag Miško Ražnatović.

Najpozantiji domaći agent je ovom prilikom pohvaliio Megu, ali i potkačio najveće srpske klubove, Crvenu zvezdu i Partizan.

Osim po svom uspešnom radu sa mladim igračima, Mega je postala svetski poznata i kao jedini tim izvan teritorije SAD koji je u tri navrata imao po tri igrača izabrana na istom NBA draftu i rekordnih 15 draftovanih igrača, među kojima su i dvostruki MVP i aktuelni šampion NBA lige Nikola Jokić, kao i najkorisniji igrač Evrolige i dvostruki šampion najjačeg evropskog takmičenja Vasilije Micić.

Alfa i omega kluba, čovek koji za sebe kaže da je predsednik navijača Mege, ponosno je istakao da je Mega trenutno najuspešniji klub u Srbiji.

- Neko će da pomisli da sa mnom nešto nije u redu, ali svi oni kojima je Mega u srcu i koji rade nešto za klub trebalo bi da budu ponosni. Zašto? Zato što je Mega u ovom trenutku sigurno najuspešniji košarkaški klub u Srbiji - kaže Ražnatović i objašnjava:

- Košarkaški klub ne čine samo seniorske ekipe. Seniori Zvezde i Partizana igraju u Evroligi i svakako su bolji, mada to nisu pokazali u direktnim duelima ove godine. Seniorski tim je samo delić, klub čini nešto drugo. U ovom momentu naši pioniri nemaju nijedan poraz, kadeti imaju jedan. Ono što je meni najdraže je što je Megina lepša polovina Art basket ubedljivo prva, bez poraza. Nama u mlađim selekcijama pobede nisu ideja, već nešto drugo, ali uz to nešto drugo dolaze i pobede.

Miško Ražnatović
foto: Starsport©

Pomenuo je i dvostrukog MVP-ja NBA lige, Nikolu Jokića, a onda iskoristio priliku da "pecne" večite rivale koji vode borbu oko termina za trening u "Areni".

- Da se ne vraćamo u prošlost i da pričamo da ima jedan tim koji ima dvojicu igrača sa NBA prstenom, MVP NBA lige, MVP plej-ofa, to nije tako važno. Mega je jedini tim koji je svojim radom, poslovanjem i pameću uspeo da obezbedi svoj dom i da igra u dvorani 'Mega factory' koja je samo naša i možemo da je koristimo 24 sata. Ne moramo da ulazimo u medijske ratove ko će kad da trenira. Sve to zajedno dovodi do zaključka da sam u pravu i da je Mega trenutno najuspešniji klub u Srbiji, što automatski znači i da je najuspešniji klub u bivšoj Jugoslaviji - zaključio je Ražnatović.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:56

Zvezda predstavila Topića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.