Poznata tri para polufinala konferencija, ostaje još samo da Golden Stejt sazna rivala! (VIDEO)
Foto: AP

NBA, plejof

Poznata tri para polufinala konferencija, ostaje još samo da Golden Stejt sazna rivala! (VIDEO)

Veoma interesantno veče u najboljoj košarkaškoj ligi sveta
Objavljeno:

Vašington Vizardsi i Boston Seltiksi igraće u polufinalu Istočne konferencije, dok su Los Anđeles Klipersi izborili sedmi meč na Zapadu, u prvoj rundi plej-ofa.

Vizardsi su u šestom meču bili bolji od Hoksa u Atlanti 115:99 za konačnih 4-2 u seriji, dok su Seltiksi, takođe u šestom meču za 4-2, savladali Bulse u Čikagu – 105:83.

Jedini duel prvog kola doigravanja u kom ćemo gledati sedmi meč jeste okršaj Los Anđeles Klipersa i Juta Džeza, pošto je ekipa Doka Riversa uspela da vrati brejk u Solt Lejk Sitiju 98:93.

U pobedi Vašingtona blistao je Vol sa 42 poena (15/21 za dva, 1/4 za tri), osam asistencija i četiri ukradene, a ništa lošiji nije bio ni Bredli Bil sa 31 poenom (9/14 za dva, 2/3 za tri) i po tri skoka, asistencije i krađe.

U trijumfu Seltiksa, Krauder je upisao 12 poena, Al Horford takođe 12 uz sedam asistencija i šest skokova, a Ajzea Tomas pored istog broja poena i šest proigravanja i pet uhvaćenih lopti.

Pored okršaja Seltiksa i Vizardsa, odnosno Klivlend Kavalirsa i Toronto Reptorsa, poznato je i da će San Antonio Sparsi igrati sa Hjuston Roketsima.

BONUS VIDEO: Zvezdaši aplauzom pozdravljaju povređenog Hečera

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.