DELUJE DA MICIĆU I OKLAHOMI NIJE SUĐENO: Evo šta kaže srpski plejmejker o svom statusu!
Srbin nije dobio adekvatnu minutažu u najboljoj ligi na svetu, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

status

DELUJE DA MICIĆU I OKLAHOMI NIJE SUĐENO: Evo šta kaže srpski plejmejker o svom statusu!

Srbin nije dobio adekvatnu minutažu u najboljoj ligi na svetu

Objavljeno:

Srpski plejmejker Vasilije Micić nije dobio mnogo prilika da se pokaže u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, barem za sada.

U Oklahomi, njegova minutaža je ograničena, a podaci za decembar ukazuju na zabrinjavajuću situaciju, s obzirom da je odigrao samo 23 minuta u tom mesecu.

Ipak, Micić je svestan izazova koji dolaze s igranjem u NBA ligi i tvrdi da nije iznenađen trenutnom situacijom. On veruje da će vreme pokazati kako će se stvari razvijati i da će imati priliku da pokaže svoj potencijal u narednim utakmicama.

"Znao sam da je tako pre nego što sam stigao ovde. Da ću početi na klupi. To je u redu. Dolazak u NBA je bio moj san i u dobroj sam organizaciji. To je tek početak i sezona je duga", rekao je Micić.

Vasilije Micić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Podsetimo, Vasilije Micić je potpisao trogodišnji ugovor sa Oklahoma Tanderima vredan oko 24 miliona dolara. Poslednja godina ugovora je tim opcija, dok je ostatak ugovora garantovan.

Međutim, postoji mogućnost da ugovor bude raskinut ukoliko Micić ne pronađe odgovarajuće mesto u ekipi ili ne dobije adekvatnu priliku za igru.

Ovaj potez dolazi s obzirom na ograničenu minutažu koju je Micić imao u decembru mesecu, što je izazvalo zabrinutost u vezi sa njegovim statusom u timu.

S obzirom na dinamiku NBA lige i konkurenciju, neizvesno je kako će se situacija razvijati za Micića u Oklahomi u narednom periodu.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.