OLIMPIJAKOS SE POJAČAO NOVIM GRKOM: Konačno debituje Petrušev!
Petrušev je debitovao u Evroligi, ali ne i u prvenstvu Grčke, Foto: Stefanos Kyriazis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

novi momenti

OLIMPIJAKOS SE POJAČAO NOVIM GRKOM: Konačno debituje Petrušev!

Olimpijakos će imati pomoć dvojice novih igrača

Objavljeno:

Košarkaši Olimpijakosa, Filip Petrušev i Naz Mitru-Long, uskoro će debitovati u domaćem šampionatu, dodajući dubinu ekipi u grčkoj ligi. Naz Mitru-Long je stigao u Olimpijakos iz Žalgirisa u Kaunasu tokom leta, ali se krajem novembra preselio u Pirej nakon što nije zadovoljio u Litvaniji.

Iako još uvek nije dobio minutažu u dresu Olimpijakosa, sticanjem grčkog pasoša sada će moći da igra kao domaći košarkaš u grčkom šampionatu.

Mitru-Long će imati priliku da debituje protiv Apolona. Filip Petrušev, takođe, koji je od dolaska u Olimpijakos igrao samo u Evroligi, imaće priliku za nastup u domaćem šampionatu.

On postepeno preuzima ulogu rezervnog krilnog centra iza Aleka Pitersa, a nedavno je pokazao svoj doprinos na terenu protiv Virtusa u Evroligi.

Petrušev je imao zapažen nastup protiv Virtusa, igrajući više od 11 minuta i beležeći po četiri poena i skoka, uz dve asistencije. Njegova prilagodba evropskoj košarci teče pozitivno, a debi u grčkom šampionatu pružiće mu dodatnu priliku za igranje i razvoj.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.