VASO, ZAVALI SE I UŽIVAJ: Oklahoma bez Micića BRUTALNO prekinula Klipersima niz od 9 pobeda, Milvoki gazi! (VIDEO)
Oklahoma Siti je zaustavio Kliperse, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

tander iz zgromio

VASO, ZAVALI SE I UŽIVAJ: Oklahoma bez Micića BRUTALNO prekinula Klipersima niz od 9 pobeda, Milvoki gazi! (VIDEO)

Za razliku od Milvokija koji niže pobede od ispadanja iz NBA kupa, Lejkersi igraju očajno posle osvajanja tog takmičenja

Objavljeno: 07:33h
Nedeljko Đukić

Sinoć je u NBA ligi odigrano osam utakmica, a Srbija je imala samo jednog predstavnika, ali ni on nije igrao.

Vasilije Micić je po običaju presedeo utakmicu Oklahoma Sitija na klupi iako je ovog puta bilo prostora da dobije nekoliko minuta na parketu.

Moćni Tander je na svom terenu sa 134:115 pregazio Los Anđeles Kliperse i tako im prekinuo niz od devet uzastopnih trijumfa, a sam se učvrstio na drugom mestu Zapada sa skorom 18-8.

Opet je Šej Gildžus-Alegzender bio najbolji sa 31 poenom za Oklahomu. Čet Holmgren je dodao 23, a Lugenc Dort 21. Aleksej Pokuševski nije bio u sastavu.

Kod Klipersa su najefikasniji bili Džejms Harden sa 23 poena i Pol Džordž sa 22, a istakao se i Rasel Vestbruk sa 15 poena i 13 skokova.

Milvoki je vezao šest pobeda pošto je kod kuće pobedio Orlando 118:114.

Janis Antetokumpo je postigao 37 poena i uhvatio 10 lopti, a Dejmijan Lilard je upisao 24 poena za Bakse.

Franc Vagner je za Medžik dao 29 poena, a Paolo Bankero 23.

Za razliku od Milvokija koji niže pobede od ispadanja iz NBA kupa, Los Anđeles Lejkers igraju očajno posle osvajanja inauguralnog izdanja tog takmičenja.

Novi poraz "Jezeraši" su, lišeni pomoći povređenog Lebrona Džejmsa i uprkos 31 poenu Entonija Dejvisa, doživeli na gostovanju Minesoti - 111:118.

Entoni Edvards je predvodio Timbervulvse sa 27 poena. Karl-Entoni Tauns je upisao 21, a Rudi Gober 15 poena i 13 skokova.

Najefikasniji pojedinac u svim sinoćnim utakmicama bio je Anferni Simons koji je postigao 41 poen, ali nije uspeo da spreči poraz Portlanda na svom terenu od jednako slabog Vašingtona - 117:118.

Diandre Ejton je takođe bio odličan u redovima Trejl Blejzersa sa 23 poena i 16 skokova, dok su najzaslužniji za slavlje Vizardsa bili Kajl Kuzma sa 32 poena i Tajus Džons sa 24.

Detroit je nastavio crnu seriju i pretrpeo 25. poraz zaredom čime je produbio najgori niz u istoriji franšize.

Pistonsi su ovoga puta pali protiv Jute 111:119 na svom terenu, a besni navijači su glasno tražili od vlasnika Toma Goresa da proda tim sa kojim nije ostvario nijednu plej-of pobedu otkako ih je kupio 2011.

Ostali rezultati:

Klivlend - Nju Orleans 104:123

Čikago - San Antonio 114:95

Memfis - Indijana 116:103

Bonus video:

00:39

Jokić na Cecinom koncertu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.