ITUDIS SE OGLASIO POSLE OTKAZA: "Uveravam navijače da..."
Odlazeći trener poslao još jednu poruku navijačima, Foto: Starsport©

OPRAŠTANJE

ITUDIS SE OGLASIO POSLE OTKAZA: "Uveravam navijače da..."

Odlazeći trener poslao još jednu poruku navijačima

Objavljeno:

Grčki trener Dimitri Itudis dao je izjavu nakon što je napustio Fenerbahče. Posle jednoipogodišnje saradnje, klub i Itudis su se razišli, a na mesto trenera došao je Šarunas Jasikevičus.

"Nakon jednoipogodišnjeg boravka u Istanbulu, ispunjenog uspomenama, obavešten sam da je moje putovanje sa Fenerbahčeom završeno. Naše zajedničko vreme obeležile su značajne pobede, a bili smo na samo nekoliko sekundi od plasmana na Fajnal-for Evrolige u prvoj sezoni", napisao je Itudis.

Itudis (53) je u Fener došao 2022. posle osmogodišnjeg angažmana u moskovskom CSKA.

"Takođe, susreli smo se sa izazovima, trenucima koji su mogli drugačije da usmere naš put. Uveravam navijače da naša odlučnost nikada nije bila pokolebana. Nisam jedan od kritičara i nikada neću prestati da verujem u tim koji smo izgradili ove godine i igrače koje sam trenirao. Ponosan sam na njih i verujem da će doći do Fajnal-fora i bez mene, jer to zaista zaslužuju. Izražavam najdublju zahvalnost svom timu, čiji su sati napornog rada i nepokolebljive podrške bili ključni".

Grčki stručnjak u karijeri ima dve titule Evrolige, ali niti jedan trofej sa Fenerom.

"Na kraju se zahvaljujem i navijačima Fenerbahčea. Vaša topla dobrodošlica i beskrajna ljubav bili su neprocenjivi. Zajedno smo izgradili neosvojivu arenu koja je ove godine ostala neporažena, što je svedočanstvo vaše neverovatne podrške i duha koji smo stvorili. Dok se opraštam, nosim sa sobom duh Fenerbahčea i želim svu sreću u budućim poduhvatima. Do ponovnog susreta", zaključio je Itudis.

Bonus video:

00:16

Atmosfera pred meč Genk - Čukarički


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.