ŠANSA ZA CRNO-BELE: Hoće li Partizan ovo iskoristiti?
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

evroliga

ŠANSA ZA CRNO-BELE: Hoće li Partizan ovo iskoristiti?

Parni valjak će naredne nedelje imati priliku za to

Objavljeno:

Košarkaši Monaka pre tri dana su izgubili od Partizana, ali su se brzo oporavili i upisali važan trijumf u okviru 13. kola Evrolige.

Kneževi su u gostima savladali Žalgiris rezultatom 83:79.

Izabranici Saše Obradovića su sada četvrti na tabeli elitnog takmičenja sa osam pobeda i pet neuspeha, dok je litvanski velikan na skoru od pet trijumfa i osam neuspeha.

Ovo su dobre vesti i za Partizan, pošto će crno-beli svoj naredni meč u Evroligi igrati baš protiv Žalgirisa, koji ima dva poraza u nizu u Evroligi.

Monako je dominirao u prvom poluvremenu, pa je posle 20 minuta vodio rezultatom 46:37.

Ipak, Žalgiris se razogopadio u trećem periodu i uspeo da stigne do totalnog preokreta. Litvanci su posle tri četvrtine vodili rezultatom 59:57.

Monako je startom četvre četvrtine ponovo preuzeo vođstvo i nije ga ispuštao do kraja meča, iako je u nekoliko navrata domaćin bio jako blizu.

Najbolji u pobedničkom taboru bio je Majk Džejms sa 25 poena, Džeron Blosongejm dodao je 13, Eli Okobo 12, a dvocifren je bio i Alfa Dijalo sa 11 koševa.

U ekipi Žalgirisa bolji od ostalih bio je Tomas Dimša sa 14 poena, Rolands Šmitrs je dodao 13, a po deset su ubacili Kinan Evans i Edgaras Ulanovas.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

01:33

Matijas Lesor, rođendan, Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.