ALEKSA, ZAR OPET? Avramović kao da se bavi ekstremnim sportom, šokantna istorija povreda!
Aleksa Avramović, Foto: Starsport

uvek se vrati jači nego ikada

ALEKSA, ZAR OPET? Avramović kao da se bavi ekstremnim sportom, šokantna istorija povreda!

Baš loša sreća za sjajnog pleja

Objavljeno: 11:58h

Plejmejker Partizana Aleksa Avramović će na duže odsustvo van terena pošto je na startu meča sa Olimpijom iz Milana slomio nogu.

Mnogi se pitaju gde bi sjajni organizator igre bio da mu karijeru nisu narušile povrede, a kada ga je zadesio novi peh, svi ponavljaju - zar opet?

Istorije povreda reprezentativca Srbije od februara 2022. godine je zastrašujuća, pošto je od tada do danas doživeo čak 5 preloma.

Dva puta je nosio masku zbog preloma nosa. Prvi put je zadobio udarac tokom utakmice finala Kupa Radivoja Koraća te 2022, a onda je nedavno doživeo istu povredu na meču sa Cedvita Olimpijom u "Stožicama", da bi potom propustio evroligaški duel sa Efesom.

Oba puta se vraćao i brže nego što se očekivalo i iznova pokazivao mentalitet ratnika.

Obradović i Avramović
Obradović i Avramovićfoto: Starsport©

Znamo svi kako je izgarao u mečevima za reprezentaciju, a nova teška dijagnoza ga je dočekala tokom priprema sa reprezentacijom za Evrobasket koji je potom propustio zbog preloma šake.

Na teren se vratio tek u decembru u meču Evrolige sa Fenerbahčeom, kada je odmah pokazao koliko je bitan crno-belima.

U ključnim momentima plej-of serije, Aleksa je tokom jednog meča sa Realom u Beogradu pao na parket i polomio drugu ruku i tako bio onemogućen da zaigra u majstorici.

Ponovo se vratio jači nego ikada i izrasta u heroja srebrne reprezentacije na Mundobasketu, tako da ne sumnjamo da će nas ponovo oduševljavati partijama kada i ovaj loš period ostavi iza sebe.

Bonus video:

00:11

Partizan, trening, Frenk Kaminski

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.