ŽELJKO OBRADOVIĆ JOJ POLETEO U ZAGRLJAJ: Ćerka trenera Partizana ZAPLAKALA od sreće usred slavlja "Grobara" (FOTO)
Željko Obradović sa kćerkom Anjom, Foto: Facebook/Anja Obradović

emotivni

ŽELJKO OBRADOVIĆ JOJ POLETEO U ZAGRLJAJ: Ćerka trenera Partizana ZAPLAKALA od sreće usred slavlja "Grobara" (FOTO)

Za razliku od brata Đorđa koji je krenuo očevim stopama i bavi se košarkom, Anja Obradović se okrenula umetnosti. Nasledila je očev osmeh, govori 7 jezika i ima jedan opasan hobi

Objavljeno: 12:01h

Košarkaši Partizana su maksimalno iskoristili prednost domaćeg terena u polsednja tri kola Evrolige i posle dva trijumfa nakon produžetka (protiv Panatinaikosa i Monaka), srušili su i Olimpiju Milano.

Sada su crno-beli na skoru 7-6 a igrači su uz gromoglasnu pesmu 20.000 navijača slavili u beogradskoj "Areni" dugo posle kraja utakmice.

U toj atmosferi, emocije je pokazao i trener Željko Obradović koji je radost podelio sa ništa manje uzbuđenom kćerkom Anjom, koja je čak zaplakala.

Inače, za razliku od brata Đorđa koji je krenuo očevim stopama i bavi se košarkom, Anja Obradović se okrenula umetnosti. U svom rodnom Beogradu je otvorila umetničku galeriju 'Hestia', a zbog svog posla je živela u Barseloni, Parizu, a sada se skrasila u Sloveniji.

Od oca Želimira je nasledila prepoznatljiv osmeh, ali i energiju te svaki njegov uspeh energično isprati i podeli na društvenim mrežama.

Februara 2021. Anja se porodila i dobila kćerku kojoj je dala staro, samo srpsko i uvek lepo žensko ime - Milica.

Anja govori čak sedam jezika i ima jedan zanimljiv hobi - padobranstvo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:25

Anđušić posle čudesnog preokreta Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.