ĐORĐEVIĆ UDARIO NA MAJKA DŽEJMSA: Zašto trpaš nos tamo gde ti nije mesto? (VIDEO)
Aleksandar Đorđević, Foto: Profimedia

opa

ĐORĐEVIĆ UDARIO NA MAJKA DŽEJMSA: Zašto trpaš nos tamo gde ti nije mesto? (VIDEO)

Bivši selektor Srbije stao u odbranu starijeg kolege

Objavljeno: 18:16h

Iako Olimpiji iz Milana ne ide kako se očekivalo ove sezone, Etore Mesina je dobio novi ugovor i ostaće trener italijanskog tima do 2026. godine.

Iskusni strateg je često na udaru javnosti, a neretko ga kritikuju i igrači koji su imali priliku da sarađuju sa njim, ali i oni koji nisu.

To se nimalo ne dopada nekadašnjem selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću koji je govorio sa puno respekta o starijem kolegi.

- Etore Mesina je onaj koji dobija najviše kritika zbog rezultata Olimpije, od strane medija, igrača. Kritikovao ga je recimo i Majk Džejms - rekao je voditelj podkasta, dok se Đorđević nadovezao i odmah odgovorio:

Etore Mesina
Etore Mesinafoto: EPA/ANNA SZILAGYI

- Ko? Ko? Majk Džejms ne igra za njega. Molim vas igrači, budite pametni, smanjite ton. Pričamo o jednom od najvećih trenera. Siguran sam da će pronaći način da izvuče Milano iz teške pozicije. Ne volim kada drugi igrači stavljaju nos tamo gde im nije mesto - rekao je Đorđević u podkastu portala"Eurohoops".

Podsetimo, Olimpija je trenutno na 16. mestu Evrolige sa učinkom od 4-8, dok je u domaćem šampionatu na 8. poziciji sa skorom 5-5.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.