NEDOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O METODAMA DUŠKA IVANOVIĆA: Ovo je istina o "SUROVOSTI" bivšeg trenera Zvezde
Nedović i Ivanović, Foto: Starsport©

sve je otkrio

NEDOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O METODAMA DUŠKA IVANOVIĆA: Ovo je istina o "SUROVOSTI" bivšeg trenera Zvezde

As Zvezde pričao o odnosu sa bivšim trenerom

Objavljeno: 16:01h

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović je dao opširan intervju za "Eurohups" tokom kog se dotakao smene trenera na Malom Kalemegdanu.

Sjajni bek ima samo reči hvale o grčkom strategu Janisu Sferopulosu.

- Jako dobar trener i čovek, pogotovo van terena. Možeš sa njim slobodno da pričaš o svemu, uvek ti daje samopouzdanje. Pozitivan je, gura te čak i kada ne ide kako treba. To je najvažnija stvar koju je doneo timu, osim košarkaških stvari o kojima ni ne treba da pričam jer njegovi rezultati govore o tome najbolji. Srećni smo kada pobeđujemo i zbog njega, jer vidimo koliko mu to znači.

Potom se osvrnuo na priče o "surovosti" Duška Ivanovića i istakao da je bio tužan kada je napustio klub.

Duško Ivanović
Duško Ivanovićfoto: Starsport©

- Gledajte, Duško je staromodni trener, tu nema priče. On je trener iz stare škole jugoslovenske košarke. Strog je i traži disciplinu, ali nije to nikakvo ludilo. Sećam se kada je potpisao sa Crvenom zvezdom mnogi igrači su iznosili svoja mišljenja, ali stvari nisu bile takve. Nismo imali treninge od tri, četiri ili pet sati. Nikada. Uvek smo imali slobodne dane. Radili smo jako, ali uvek u dobrom i pravom smislu. Neki igrači mogu da se adaptiraju na njegovu disciplinu, neki ne. Lično sam ponosan jer sam uspeo u tome, pogotovo kada je ova sezona počela. Imali smo dobar odnos, igrao sam dobru košarku i bio sam tužan kada je otišao. Ali, to je posao i odluku je doneo klub, moramo to da poštujemo.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.