JOVIĆ "PROMENIO PLOČU": Nikola morao da se pravda zbog izjave koja je odjeknula u Srbiji! (VIDEO)
Batler i Jović, Foto: Eric Espada / Getty images / Profimedia

NEISKUSAN

JOVIĆ "PROMENIO PLOČU": Nikola morao da se pravda zbog izjave koja je odjeknula u Srbiji! (VIDEO)

Mladi košarkaš se pokajao

Objavljeno: 20:44h

Reprezentativac Srbije Nikola Jović je nezadovoljan položajem u Majami Hitu, što je priznao u izjavi za "MaxBet radio "emisiju "60 minuta sa Vladom i Acom".

Međutim, ubrzo je morao da "ugasi vatru" koju je izazvao iskrenim dečačkim intervjuom.

Košarkaš Majami Hita je navodno rekao da "ne vidi svetlo na kraju tunela".

- Nije lako, stvarno nije lako. Čak mi je teže nego prošle godine. Mislim, nekako imam osećaj da mogu da igram i da zaslužujem. Oni misle da još nisam spreman i ja ih totalno razumem. Nema tu šta. Ne znam kuda ovo sve ide, a ja sve što pokušavam je da budem što više na terenu. Nekako, čak i kad igram, onda imam osećaj da me možda koriste na pogrešan način. Nadam se da će neke stvari da se promene, nastaviću da radim… Stvarno podržavam sve što rade za mene i biće bolje sigurno - rekao je Jović u nedelju.

Dan kasnije je morao da se opravda...

- Nikada ne bih rekao tako nešto. Rekao sam nekoliko stvari iz tog intervjua, ali su oni to loše preneli. Izvrnuli su reči. Rećiću i sada na engleskom, da budem jasan. Ovaj tim igra sjajno i bez mene, pa je u tom kontekstu rečeno da ne vidim svetlo na kraju tunela, jer nema svrhe mene ubacivati u tim kada igramo dobro. I ja to razumem potpuno. Druga stvar koju sam rekao, vezano za G ligu, rekao sam da bi bilo bolje za mene da igram tamo, jer bih napredovao. Znam da će oni prevesti kako žele, ali i vi ovde znate da ja nikada ne bih rekao nešto tako. Poštujem sve ljude ovde u ekipi. Nikada ne bih nikoga omalovažio odavde. Ako bih ikada imao problem sa nekim, onda bih otišao i rekao mu to u lice. Nikada ne bih to radio preko medija- rekao je Jović.

Bonus video:

00:06

Nikola Jović nakon meča

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.