VLADE ĐUROVIĆ UDARIO PO ZVEZDINOM STRANCU: "Nema ga kada je teško, meni se ne sviđa njegova mehanika šuta"
Foto: Starsport©

OTVORENO

VLADE ĐUROVIĆ UDARIO PO ZVEZDINOM STRANCU: "Nema ga kada je teško, meni se ne sviđa njegova mehanika šuta"

On je imao zamerke na njegove poslednje mečeve

Objavljeno:

Crvena zvezda doživela je ubedljiv poraz od ekipe Olimpije Milano sa razlikom od 22 poena u 10. kolu Evrolige, što ih ostavlja sa samo tri pobede do sada, smestivši ih u donji deo tabele ovog takmičenja.

Trener Vlade Đurović, koji je već komentarisao igru Partizana, sada je izneo svoje mišljenje i o Crvenoj zvezdi, posebno se fokusirajući na igru Rokasa Giedraitisa.

Kaže da mu se ne sviđa njegova mehanika šuta, kao ni to što ga nema nikada kada je važno da postigne trojku i prelomi situaciju u korist crveno-belih.

- Čak i ovaj Giedraitis, on na teškim utakmicama ne igra dobro. Kod kuće igra bolje nego na strani, ali ni kod kuće kad je teško nije nešto. Ja recimo to nikada nisam rekao, ali meni se ne sviđa njegova mehanika šuta. Ne samo što šutira sa glave nego nikada nema ispružen lakat kod šuta. Veliki šuteri uvek moraju da imaju ispružen lakat i da prsti prate loptu dok ona ne uđe u koš. On to nema. On em je Litvanac, em je šuter, igrao u jakim ligama... Ali ja to u Zvezdi nisam video, nije on šuter ako šutira 2/6 ili 2/7, to nije pravi šuter - rekao je Vlade.

Smatra da mu je jako čudno što trener i igrači Zvezde konstantno pozivaju na podršku publike pre meča.

- Gledam neke izjave pre meča, mnogi igrači Zvezde, ali i trener, što me iznenadilo, traže pomoć publike. Pa to ne može da se traži, ta podrška dolazi sama. Publika dolazi da bi pomogla, ona ne može više. A mi kao: 'Hajde još!' Pa morate i vi nešto na terenu da uradite - decidiran je Đurović.

Bonus video:

00:47

Veseli se srpski rode u Malagi


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.