NBA AS SPAVAO SA MALOLETNICOM: Srednjoškolka (17) se pohvalila da je "obarila" saigrača Micića i Pokuševskog (FOTO)
Džoš Gidi je izazvao veliki skandal, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

auhh...

NBA AS SPAVAO SA MALOLETNICOM: Srednjoškolka (17) se pohvalila da je "obarila" saigrača Micića i Pokuševskog (FOTO)

Napravio je skandal koji bi mogao da se ozbiljno odrazi na Oklahomu Siti, a naročito njegovu karijeru

Objavljeno:

Oklahoma Siti je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka NBA sezone. Tander je već uzeo nekoliko velikih skalpova i vezao šest pobeda pa se nalazi na drugom mestu Zapadne konferencije sa skorom 11-4, iza Minesote (11-3) a ispred aktuelnog šampiona Denvera (10-5).

Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski doprinose trijumfima "Grmljavine" povremenim bljescima, mada uglavnom i dalje imaju zanemarljiv učinak, pa i minutažu.

Znatno veću ulogu ima Džoš Gidi (21), šesti pik sa drafta 2021. godine. Skoro redovno postiže dvocifren broj poena, a rekord mu je 21 ubačen Detroitu 31. oktobra.

Džoš Gidi
foto: EPA/JAMES ROSS

Međutim, sada je napravio skandal koji bi mogao da se ozbiljno odrazi na Oklahomu, a naročito njegovu karijeru.

Naime, mladi Australijanac je glavna tema košarkaške publike na društvenim mrežama jer su se pojavile slike na kojima je bez odeće sa Liv Kuk, devojkom koja ima 17 godina i tvrdi da su upravo imali seks!

Prvobitno je sve objavljeno na društvenoj mreži "X" na anonimnom profilu, da bi potom isti bio ugašen. Ali, odmah su se pojavile mnoge druge slike i snimci, dok se na jednom vidi i "Snepčet" koji je poslala ova devojka, a gde se jasno hvali: "Upravo sam je*ala Džoša Gidija".

Tu su i snimci Australijanca koji je ranije te večeri razgovarao sa devojčinim bratom, a na svakom snimku je vidno alkoholisan.

Liv Kuk je učenica trećeg razreda srednje škole i Gidi bi sem sa upravom Tandera mogao da ima ozbiljne probleme sa zakonom.

Bonus video:

00:24

Evo kako je Jokić gledao trku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.