Zašto dugo nije bilo Dženkinsa? Radonjić: Zato što sam ja smatrao da tako treba!
Foto: Beta

GDE JE amerikanac?

Zašto dugo nije bilo Dženkinsa? Radonjić: Zato što sam ja smatrao da tako treba!

"Zadovoljan sam pobedom. Dan pred meč sam rekao da je bitan i rezultat. Svi znamo šta osim toga znači meč između Zvezde i Partizana. Uspeli smo u nekon trenutku da dođemo do rezultata koji nam je dao određeni mir, nisu nas poremetili ni njhovi pogođeni šutevi za tri poena", istakao je trener Zvezde
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je ostvarenim rezultatom protiv Partizana i pobedom koja će njegovom timu dati dodatni elan i samopouzdanje pred nastavak sezone.

- Zadovoljan sam pobedom. Dan pred meč sam rekao da je bitan i rezultat. Svi znamo šta osim toga znači meč između Zvezde i Partizana. Uspeli smo u nekon trenutku da dođemo do rezultata koji nam je dao određeni mir, nisu nas poremetili ni njhovi pogođeni šutevi za tri poena. Ipak bih sačekao da kroz prvenstvo dođemo do rezultata koji želimo da ostvarimo, pa da neke stvari analiziramo. Kao i uvek draga nam je pobeda protiv Partizana, ali ima da se igra još dosta važnih mečeva - rekao je Radonjić.

Zašto toliko dugo na parketu nije bilo Čarlsa Dženkinsa?

- Zato što sam ja tako smatrao da treba. Mislim da je to logično. Ako ste gledali sve ovo što smo igrali do sada, onda je sve jasno. Različite stvari su se događale tokom meča, da bismo na kraju došli do toga da savladamo rivala kao što je Partizan - rekao je Radonjić.

BONUS VIDEO: Mitrović posle derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.