Luka Mitrović posle tenzija na derbiju: Sve je to normalno! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

Kao Muta Nikolić

Luka Mitrović posle tenzija na derbiju: Sve je to normalno! (VIDEO)

"Trudimo se da derbi protiče u fer i sportskoj igri. Derbi kao derbi kolika god da je razlika u kvalitetu, ne samo ove sezone, retko se desi da se lako dobije. Tako je bilo i večeras", istakao je kapiten crveno-belih
Objavljeno:

Crvena zvezda je u četvrtom košarkaškom derbiju u sezoni slavila nad Partizanom po treći put, a posle utakmice novinare je interesovalo šta o svemu ima da kaže njen kapiten Luka Mitrović

Na početku, jedan predstavnik sedme sile ga je pitao za verbalni duel koji je imao sa Urošem Lukovićem...

- Trudimo se da derbi protiče u fer i sportskoj igri. Derbi kao derbi kolika god da je razlika u kvalitetu, ne samo ove sezone, retko se desi da se lako dobije. Tako je bilo i večeras. Možda je ovaj derbi došao malo rano za nas, jer nismo na nekom nivou, i drago mi je što imamo zalihu za ovaj drugi deo sezone. Dižemo formu i biće to dobro - istakao je Mitrović.

- Osećao sam se dobro, dobro sam otvorio meč, tada je sve lakše, veće se samopouzdanje. Mnogo je bitnije što smo slavili, jer smo se u neku ruku malo i pribojavali ovog derbija - jasan je.

A, onda, novinari su ga upitali i o nervozi koja se oseća na svakom derbiju.

- Pa, dobro, svi igrači su motivisani u derbiju. Uvek bude tenzije, koškanja, ali sve je to normalno. Sve je to draž jednog derbija. Da nema toga, derbi ne bi bio derbi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.