VUČIĆ: "Zvezda i Partizan u košarci imaju više para od države nego PAO, Barsa, Real! A u fudbalu..."
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Prva tv

poruka navijačima

VUČIĆ: "Zvezda i Partizan u košarci imaju više para od države nego PAO, Barsa, Real! A u fudbalu..."

Od njih imaju pravo da traže rezultate - poručio je Aleksandar Vučić navijačima Zvezde i Partizana

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se dotakao sportskih tema prilikom gostovanja na televiziji Pink.

Vučić se osvrnuo na rezultate fudbalskih i košarkaških klubova Crvene zvezde i Partizana, ali i očekivanja njihovih navijača. Počeo je od fudbalera Zvezde:

- Ja se nerviram, ja se sekiram, prosto žao mi je… A sad da ih kritikujem? Pa čekajte ljudi, njihov (RB Lajpciga, prim.aut) jedan igrač - Simons, vredi više nego cela Zvezda - istakao je Vučić, a onda je govorio o košarci:

- Mi u košarci imamo šta da tražimo, ne zato što smo mnogo talentovaniji, nego zato što Zvezda i Partizan imaju više para nego bilo koji drugi tim od države. Ni Olimpijakos, ni Panatinaikos, ni Barselona, ni Real Madrid. Niko nema toliko novca od svoje države. Samo da to ljudi znaju. Od njih (navijači) imaju pravo da traže rezultate, a u fudbalu… Daleko smo… Simons je 70, 75 miliona evra, to je više nego Zvezdin tim. To je mnogo para, a on nije mnogo ni poznat. Gledajte one njihove štopere, oni su brzi ko Jusein Bolt. Ne možete da ih obiđete, ne mogu najbolji igrači. Daleko smo mi od njih… Nije za nas Liga šampiona, za nas je ona “liga bez briga”, Liga konferencija, i ponekad da igramo Ligu Evrope. Inače da skinemo kapu i čestitamo. Gde bod izborimo, to je sjajno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.