TRENER OLIMPIJAKOSA IMA PORUKU ZA SVE KRITIČARE: Posebne reči uputio Sferopulosu
KK Olimpijakos, Foto: Starsport

jasan

TRENER OLIMPIJAKOSA IMA PORUKU ZA SVE KRITIČARE: Posebne reči uputio Sferopulosu

Čestitao rivalu i "digao glas"

Objavljeno: 23:30h

Košarkaši Olimpijakosa su savladali ekipu Crvene zvezde sa 88:83, a beogradski crveno-beli su uspeli da se vrate nakon -15 i unesu dramu u finišu.

Trener grčkog tima Jorgos Barcokas se izneo utisle nakon pobede u "bratskom" duelu.

- Moram da čestitam igračima i navijačima, bila je odlična atmosfera kao i uvek. Završili smo duplu nedelju sa dve pobede i molim vas nemojte potceniti bilo koga! Izgubili smo od Baskonije, a oni su savladali Barselonu sa skoro 30 razlike. Svako može da pobedi svakoga. Čak i protiv Makabija osvojili smo prvo poluvreme sa 15 razlike, ali smo izgubili Gosa i Pitersa, pa je bilo na kraju previše blisko rezultatski - rekao je Barcokas.

Jorgos Barcokas
Jorgos Barcokasfoto: Starsport©

Deluje da je narednom izjavom želeo da se obrati navijačima koji nemaju previše poverenja u njega i tim.

- Ne znam šta neki ljudi očekuju od nas. Ovo je Evroliga i ona je veoma teška, svako ko malo zna o košarci to mu je jasno. Crvena zvezda je pokazala koliko je jak tim. Vodili smo sa 15 poena i na kraju smo napravili nekoliko loših odluka. Postigli su preko deset poena u par poseda. Moramo ceniti svaku pobedu u ovom takmičenju - rekao je trener Olimpijakosa.

Čestitao je svom kolegi na dobrom vođenju tima i dobroj igri.

Olimpijakos - Zvezda
Olimpijakos - Zvezdafoto: Starsport©

- Želim čestitati Sferopulosu, nisam mislio da imaju najbolji roster ikada, do sada i čine teškog protivnika za plejof - najavljuje Barcokas.

Na kraju se osvrnuo na povredu Papanikolaua pod kojom je igrao i pružio fantastičnu partiju.

- Moram spomenuti još nešto, posebna zahvalnost Papanikolauu, pošto je imao jako dobru utakmicu i pored toga što je dobio blokadu pre utakmice zbog bola u leđima. Nisam siguran da će igrati i sledeću utakmicu, ali sada je bio ključan igrač. Ne želim da ističem individualne igre, ali ovo sa njim je nešto posebno, šta je žrtvovao za tim - zaključio je Barcokas.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.