OBRADOVIĆ ZAGRMEO PRED ALBU: Ako hoćemo pobedu, to je neophodno!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

kristalno jasan

OBRADOVIĆ ZAGRMEO PRED ALBU: Ako hoćemo pobedu, to je neophodno!

Iskusni stručnjak analizirao protivnika

Objavljeno:

Košarkaši Partizana su u sredu poraženi od Bajerna u Minhenu, a već u petak ih čeka nova utakmica u Evroligi kada će u Beogradskoj areni od 20.45 dočekati Albu.

Trener crno-belih Željko Obradović rekao je da je pred njegovom ekipom ozbiljna utakmica, bez obzira na trenutnu poziciju Albe u Evroligi i dodao da će crno-belima za pobedu biti potrebno da odigraju dobro svih 40 minuta.

Bajern - Partizan
Bajern - Partizanfoto: KK Partizan

- Naspavali smo se par sati, seli u avion i došli ovde na trening, jedini koji je mogući. Analiza prethodne utakmice i priprema za ono što nas čeka sutra - rekao je najpre Obradović, prenosi klub.

U prvih osam kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, crno-beli imaju skor od tri pobede i pet poraza, dok Alba ima jedan trijumf uz sedam poraza.

- Ozbiljna utakmica, bez obzira na to što je Alba na poziciji na kojoj je trenutno na tabeli. Mnoge utakmice su izgubili u završnici. Imaju kvalitet, igraju specifičnu košarku, isti im je trener kao prošle godine. Imali smo to iskustvo iz prve utakmice prošle sezone kada smo odigrali mnogo slabo, a ovde u Beogradu mnogo bolje - rekao je Obradović.

- Nadam se da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro, jer to je neophodno - dodao je trener Partizana.

KK Partizan
KK Partizanfoto: Starsport©

Centar Partizana Bruno Kaboklo, koji je u Minhenu odigrao svoju prvu evroligašku utakmicu, naveo je da sve više razume svoju ulogu u timu.

- Nismo imali puno vremena da se odmorimo ili pripremimo, ali želimo da pružimo najbolje od sebe i budemo spremni da se borimo za svaku utakmicu. Imao sam juče neke greške u igri, pogledali smo danas video, iz treninga u trening sve više razumem svoju ulogu u timu i trudim se da to pružim - rekao je Kaboklo.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.