ZASLUŽIO JE VIŠE? Drejmond Grin kažnjen za divljačko DAVLJENJE Gobera!
Drejmond Grin je davio Rudija Gobera, Foto: Printscreen/Youtube/Chaz NBA

NBA

ZASLUŽIO JE VIŠE? Drejmond Grin kažnjen za divljačko DAVLJENJE Gobera!

"Dužina suspenzije je delimično povezana sa Grinovom istorijom nesportskog ponašanja", dodaje se u saopštenju lige, mada se baš zbog toga očekivala stroža kazna

Objavljeno:

Američki košarkaš i igrač Golden Stejta, Drejmond Grin, kažnjen je sa pet mečeva suspenzije zbog nesportskog ponašanja, objavila je NBA.

Grin je tokom duela Golden Stejta i Minesote uhvatio sa leđa za vrat i davio Francuza Rudija Gobera, koji je razdvajao Kleja Tompsona od Džejdena MekDenijelsa.

NBA liga je navela da je Grin suspendovan na pet mečeva "zato što je na opasan i nesportski način zgrabio za vrat centra Minesote Rubija Gobera".

"Dužina suspenzije je delimično povezana sa Grinovom istorijom nesportskog ponašanja", dodaje se u saopštenju lige, mada se baš zbog toga očekivala stroža kazna.

Svojevremeno je Grin gurao prst u oko Nikoli Jokiću, a još više šokirao kad je namerno zgazio na grudi Domantasa Sabonisa dok je Litvanac ležao na podu i ozbiljno ga povredio.

Domantas Sabonis, Drejmond Grin
foto: Printscreen/Twitter/The Athletic

Njegova mržnja sa Dilonom Bruksom je tek posebna priča.

Drejmond Grin, Dilon Bruks
foto: Printscreen/Twitter/@BasketNews_com

Klej Tompson (Golden Stejt) i Džejden MekDenijels (Mineosta), igrači koji su započeli tuču, kažnjeni su sa po 25.000 dolara. Sa 25.000 dolara kažnjen je i Rudi Gober.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.