MOŽE LI ZVEZDA DA POKORI PIREJ? Oglasili se Sferopulos i Jago!
Sferopulos, Jago i Teodosić, Foto: Starsport©

optimistične izjave

MOŽE LI ZVEZDA DA POKORI PIREJ? Oglasili se Sferopulos i Jago!

Crveno-beli u paklenom ritmu

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su fantastičnu utakmicu i pregazili Fenerbahče 87:56 u prepunoj "Štark areni", ali vremena za odmor nema.

Crveno-beli su otputovali za Atinu gde ih već u četvrtak očekuje poslednji meč ovog mini ciklusa koji je bio izuzetno naporan (4 utakmice za samo 6 dana od toga 3 na gostujućim terenima u Barseloni, Zadru i Atini).

Utakmica u Dvorani "Mira i Prijateljstva" igra se u četvrtak od 20.15 časova, a crveno beli će večeras u vreme odigravanja utakmice odraditi trening u hali u Pireju.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: Starsport©

Trener crveno belih Janis Sferopulos neće moći da računa na Šabaza Nejpira, Jago Dos Santos je krenuo u Atinu sa ekipom, a u Beogradu na terapijama su ostali i Lazić, Hanga i Simonović:

- Igramo protiv jako dobrog tima, tima čije kvalitete poznajemo, bili su finalisti prošle sezone. Možda u zadnje vreme nemaju dobre rezultate, ali imaju ogroman kvalitet i mogu da igraju jako dobro. Moramo biti spremni za bitku sa jako dobrim timom - rekao je trener Crvene zvezde.

Jago Mateus je takođe izneo svoja očekivanja.

Jago Mateus
Jago Mateusfoto: Starsport

- Očekuje nas težak i naporan meč u Atini. Olimpijakos takođe ima sjajnu atmosferu, dobre navijače, izvanredan tim…ali spremićemo se. Raspored je izuzetno gust, napori su veliki, ali mislim da je ključ kao i sinoć odbrana, a napad će doći sam od sebe - rekao je brazilski plej.

Ekipa se u petak vraća iz Atine, nakon toga sledi utakmica sa Mornarom u hali "Aleksandar Nikolić", a narednog petka ekipa dočekuje u Beogradskoj Areni ekipu Armanija.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.