ŽARKO LAUŠEVIĆ ODRADI SMENU KAO MOLER, PA PRAVAC LUKSUZNI RESTORAN: Za sve su krivi Vlade Divac i Peđa Stojaković
Žarko Laušević, Foto: Beta/MilanObradović

anegdota iz njujorka

ŽARKO LAUŠEVIĆ ODRADI SMENU KAO MOLER, PA PRAVAC LUKSUZNI RESTORAN: Za sve su krivi Vlade Divac i Peđa Stojaković

Družio se sa NBA zvezdama

Objavljeno: 14:39h

Čuveni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini, a jednu zanimljivu sportsku anegdotu je ispričao tokom gostovanja u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Naime, u vreme kada je živeo u Njujorku, radio je kao moler i teško preživljavao, ali je za prijatelje imao tadašnje NBA zvezde Vlada Divca i Peđu Stojakovića.

- Često su Vlade Divac i Peđa Stojaković dolazili u Njujork i, kada bi gostovao Sakramento, pozvali bi nas da idemo negde na večeru. Prvo da odgledamo utakmicu, pa na večeru… - počeo je Laušević.

Stojaković i Divac
Stojaković i Divacfoto: NBA/Getty images

Onda je u dahu otkrio detalje.

- Jednom se potrefio Ćiprijani i sad boriti se… Nit je da se ja borim sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, bez obzira koliko hoćeš i želiš, samo te pogledaju kao: Nemoj, molim te! Tu je bilo i neko vino koje ne znam koliko košta. Njujork noću i ne poznajem, ne izlazim, i… Sutradan mamuran dolazim i shvatim da ja, u stvari, radim moleraj prva vrata pored Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a ceh je sinoć bio ne znam ni koliko. To je neki apsurd… Učinilo je sve to da budem oprezniji - rekao je Laušević.

Bonus video:

00:44

Žarko Laušević posle premijere filma

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.