"DELIJE", MIRNO SPAVAJTE - ČUVA VAS JAGO! Brazilac ODUŠEVIO, igrao bi i sa jednom nogom za NOVU PORODICU
Jago Mateus, Foto: Starsport

STRAŠAN IGRAČ

"DELIJE", MIRNO SPAVAJTE - ČUVA VAS JAGO! Brazilac ODUŠEVIO, igrao bi i sa jednom nogom za NOVU PORODICU

Navijači Zvezde imaju novog "miljenika"

Objavljeno: 12:14h

Zvezdin Brazilac Jago Mateus je odigrao sjajan meč protiv Fenerbahčea, ali je u finišu utakmice zabrinuo navijače.

Napustio je teren ranije zbog povrede, ali po svemu sudeći ista nije ozbiljnije prirode, što je otkrio enegični plej po završetku meča u "Štark areni".

- Sada sam dobro. Želeo sam da igram, ali sam osetio mali bol - rekao je Jago za "Meridian".

Na pitanje da li će biti u avionu za Atinu, Jago odgovara kao iz topa:

- Naravno!

Postigao je 11 poena i uz nekoliko poteza koji su dodatno "raspalili" atmosferu na tribinama.

Sferopulos, Jago i Teodosić
Sferopulos, Jago i Teodosićfoto: Starsport

- Perfektna timska utakmica, prevashodno jer smo igrali odličnu odbranu. Na prethodnim utakmica smo bili defanzivno dobri, ali ovo danas je bilo baš dobro. Nema potrebe da pričam o napadu, pošto smo veoma talentovana ekipa u tom segmentu igre. Ali, ono što je ključno je odbrana i ona nam je donela pobedu večeras. Odbranili smo domaći teren, našu porodicu koja stoji iza nas. Kada igramo ovako odbranu, onda je lakše da napad funkcioniše sjajno.

Nejpir je slomio nos na samom početku utakmice, ali je Jago bio spreman da odmah pomogne timu.

- Tužan sam zbog Šabaza. On je veoma važan igrač za nas. Nadam se da će se uskoro vratiti na teren. Kada trener kaže: „Jago, hajde na teren“. Ja sam spreman da uvek uđem na teren, nije bitno da li treba da igram minut, deset minuta ili se nalazim u startnoj postavi, uvek sam spreman da pomognem. Moramo da budemo spremni da budemo uvek jedni uz druge. Kada Šabaz nije u stanju da igra, neko drugi mora da uskoči i pomogne timu.

Impresioniran je Milošem Teodosićem.

Jago na meču protiv Fenera
Jago na meču protiv Fenerafoto: Starsport©

- To je prelako za mene. Svi gledaju u Miloša, a on vidi sve. Gledao sam Teodosićeve snimke ne znam ni sam koliko puta, a sada igram zajedno sa njim na terenu. Mnogo učim od Tea i za mene je prelako da igram sa njim. On igra sjajno za tim.

On je jedan od novajlija koga su najvijači najbrže prihvatili, pre svega zbog karaktera i borbenosti, a on im obećava da će im se odužiti.

- Volim da igram ovde. Ja uvek igram za moju porodicu, a sada su moja porodica oni. Živim sam u Beogradu, igram za Zvezdu i svestan sam veličine kluba. Ovo je najbolje mesto za mene. Napravio sam sledeći korak u mojoj karijeri i ni sam ne znam koliko mi se život promenio. Sada je ovo moja porodica i štitiću moju porodicu. Navijači skandiraju moje ime bez obzira da li odigram dobro ili loše. Ja igram za moju porodicu, a moja porodica je Crvena zvezda.

Već u četvrtak ih čeka novi veliki izazov.

- Očekuje nas težak i naporan meč. Oni takođe imaju sjajnu atmosferu, dobre navijače, ali mi spremićemo. Ali, mislim da je ključ kao i danas odbrana, a napad će doći sam od sebe - zaključio je Jago za naš portal.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso/Meridian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.