NEMA VEĆEG DIVLJAKA U NBA! Tompson počeo gužvu, a Grin onda DAVIO Gobera - a meč samo što je počeo! (VIDEO)
Drejmond Grin je 7-8 sekundi davio Rudija Gobera, Foto: Printscreen/Youtube/Chaz NBA

lud

NEMA VEĆEG DIVLJAKA U NBA! Tompson počeo gužvu, a Grin onda DAVIO Gobera - a meč samo što je počeo! (VIDEO)

Gober se vidno gušio, a ostali uzalud skakutali okolo i pokušavali da smire podivljalog centra Voriorsa

Objavljeno: 12:00h
Nedeljko Đukić

Minesota je ostvarila još jednu zavidnu pobedu u NBA, na gostovanju Golden Stejtu u meču koji je završen rano jutros po srednjoevropskom vremenu (104:101), ali koji je obeležio nezapamćen incident na samom početku.

Igrala su se nepuna dva minuta, još nije bilo pogodaka kada je Klej Tompson počeo celu gužvu. Dok je tobože gradio poziciju, rukom je ščepao Džejdena MekDenijelsa za dres i povlačio ga nekoliko sekundi.

Bek Timbervulvsa mu je odgovorio na isti način i počeli su da se povlače na centru terena a saigrači su priskočili da ih razdvoje. Svi sem jednog.

Dok je Rudi Gober pridržao Tompsona, Drejmond Grin je UFC potezom sa leđa uhvatio francuskog centra u "kragnu" i počeo da ga davi i odvlači u stranu!

I ovo je trajalo nekih 7-8 sekundi dok "Pomrčina" sam nije popustio stisak, Gober se vidno gušio, a ostali (uključujući trenera Stiva Kera) uzalud skakutali okolo i pokušavali da smire podivljalog centra Voriorsa.

Isključeni su Tompson, MekDenijels i Grin, a dvojac Voriorsa se čak pitao zašto... Verovatno će i Ker naći novo opravdanje za svoje košarkaše.

Drejmond Grin je još jednom pokazao da je verovatno najprljaviji igrač u NBA. Svojevremeno je gurao prst u oko Nikoli Jokiću, a još više šokirao kad je namerno zgazio na grudi Domantasa Sabonisa dok je Litvanac ležao na podu i ozbiljno ga povredio. Ali, sad je sve prevazišao...

Njegova mržnja sa Dilonom Bruksom je tek posebna priča. Možda Grin ima problem sa igračima koji nisu Amerikanci?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.